NCIS: Los Angeles - szerda 21.00

Ajánló - NCIS: Los Angeles: szerda esténként a Prime-on!

2019. április 12. 8:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Az Activision is kihagyja az expót A ResetEra fórumán felbukkant egy fotó, amelyen az idei E3-on kiállítók standjainak elhelyezkedése látható. Az Activision lemaradt a képről, amire a kiadó hivatalos sajtólevélben reagálva megerősített...

Nagy dobásra készülhet a Netflix Hogy pontosan mivel készülnek, még nem ismert, de biztos, hogy a Netflix is ott lesz a júniusi Los Angeles-i E3, azaz a legnagyobb videojátékos show résztvevői között.
Miért engedtek 96 millió labdát ebbe a víztározóba? 96 millió fekete műanyaglabda fedi be a Los Angeles-i víztározót. Elmagyarázzuk, miért.
Megvan, kinek kell gatyába rázni LeBron Jamest és a Lakerst? A Los Angeles Lakers hiába szerződtette a szupersztár LeBron Jamest, már megint lemaradt a rájátszásról.
Egy szál alsóban, hatalmas tetkókat villantva fotózták le a Transformers-filmek sztárját Igencsak érdekes szerelésben fotózták le a 32 éves színészt: Shia LaBeouf ugyanis egy szál boxerben, zokniban és tornacipőben mászkált Los Angeles utcáin - remélhetően csak az otthona környékén.  A...
Valóságos fegyverarzenál került elő egy Los Angeles-i luxusvillából Még nem hozták nyilvánosságra, hogy ki a ház lakója.

Ez volt Moszkva bosszúja Szovjetellenes hisztériára hivatkozva ma 35 éve jelentették be a Los Angeles-i olimpia bojkottját.
Gyomorforgató: tízéves tanítványát rontotta meg a tanárnő A Los Angeles-i Lake Charles egyik iskolájának tanárnőjét igen komoly vádakkal tartóztatták le: a 34 éves Deidre R. Smith ugyanis a jelek szerint hónapok óta folytatott viszonyt egyik, tízéves tanítvá...
Másfél milliárd dollárral drágább lett a Los Angeles-i olimpia Az infláció miatt módosítottak a költségvetésen.
Kanyarókarantén két amerikai egyetemen A héten több mint 900 embert helyeztek karanténba kanyarós megbetegedés gyanúja miatt Los Angeles két egyetemén - jelentették be pénteken az említett oktatási intézmények.
Egy férj lelőtte a feleséget, majd magát, kisbabájukat a hároméves tartotta életben A Los Angeles-i családra a szomszédok bukkantak rá.
Újra nősülni készül Johnny Depp? Ez a harmincévvel fiatalabb szexi táncoslány csavarta el a fejét - fotó Egy névtelen forrás arról beszélt a Mirrornak, hogy a go-go táncoslányként dolgozó Polina Glen és Johnny Depp egy bulin ismerkedtek össze valamikor 2018 elején, és azóta nagyon egymásra találtak. Az o...