Több magyar él Németországban, mint egy éve

Tovább emelkedett és megközelítette a 11 millió főt tavaly a Németországban élő külföldiek száma, a legnagyobb részük az Európai Unióból (EU) és EU-s tagjelölt országokból származik a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis friss adatai szerint.

2019. április 15. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Folytatódik az ítéletidő Európában  Folyókká változtak az utcák Németországban, mert az óriási jégeső után az elolvadt jég akkora erővel zúdult le, hogy autókat sodort magával. Olaszországban dió nagyságú jég esett, az emberek nem...

Mindenki a remegő Muttiért aggódik Németországban Angela Merkel német kancellár egy hónapon belül háromszor is egész testében remegett. Kimerült lehet, mégsem hajlandó lassítani. (Külföld)
Így nőtt az infláció Németországban Júniusban az előzetes adatokkal megegyező mértékben nőtt a németországi infláció a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön közzétett végleges adatai szerint.
Összecsapásba torkollt egy menedékkérő kitoloncolása Németországban Több órás utcai harc alakult ki Lipcsében rendőrök és bevándorló-barát csoportok között. Előbb néhány békés tüntető, aztán sok száz fős agresszív tömeg próbálta megakadályozni egy szír illegális beván...
Hová tűnt több száz millió euró adomány Németországban? Éves szinten akár félmilliárd euróra (majdnem 163 milliárd forint) is rúghat az az összeg, amely a Németországban gyűjtött adományokból gyanús csatornákon át szivárog el, és nem arra használják fel, a...
A szociáldemokraták kilépése sem hozna előrehozott választást Németországban Ha a szociáldemokraták a ciklus vége előtt úgy döntenek, hogy kilépnek a kormányból, akkor a konzervatív uniópártoknak egyedül kell folytatniuk a kormányzást - jelentette ki a Bild című lapban megjele...

Pártokon átívelő klímakonszenzust akarnak Németországban A kormánykoalícióban lévő CDU pártelnöke tárgyalna az ellenzékkel.
Németországban csak öt év jár azért, ha az Iszlám Állam tagja voltál Öt évet kapott a gyermekeit az Iszlám Államért magukra hagyó német nő.
A szélsőjobboldali terrortól félnek Németországban, nem a "migránsoktól" A felmérésből az is kiderült, hogy a Zöldek már népszerűbbek a keresztény-konzervatív kormánypártoknál. (Külföld)
A fejlett országok termelik a legtöbb hulladékot Az Egyesült Államokban sokkal kevesebb szemetet hasznosítanak újra, mint Németországban.
Magic: The Gathering Arena - hírességek csapnak össze a következő nagy tornán Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság influencerei profi Magic játékosoktól tanulhatnak, majd egymással kell megmérkőzniük.
11 milliárd forinttal szökött el a dubaji sejktől a sztárhercegnő Dubaj sejkje nem bánhat túl jól a nőkkel. Két lánya már megpróbált külföldre szökni előle, most pedig az egyik felesége, a nagyvilági életet élő, Oxfordban végzett, királyi családból származó olimpiko...