Több magyar él Németországban, mint egy éve

Tovább emelkedett és megközelítette a 11 millió főt tavaly a Németországban élő külföldiek száma, a legnagyobb részük az Európai Unióból (EU) és EU-s tagjelölt országokból származik a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis friss adatai szerint.

2019. április 15. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyermekeknek és családoknak szóló Grimm-múzeum nyílt Németországban Grimm-múzeum nyílt Wilhelm és Jacob Gimm szülővárosában, a németországi Hanauban, egy barokk kastélyban.

Felvételen: keresztény férfit késeltek meg muszlimok Berlinben Megb888sszuk a húgod és a disznó istened! - ilyen és ehhez hasonló üvöltések közepette késelt meg két muszlim fiatal férfi egy keresztény hajléktalant Németország fővárosának egyik metróállomásán. A g...
A német legendát is kirúgták a Bundesligából Az egész edzői stáb repült Németországban.
A civil mentőhajón lévő menedékkérők ügyének megoldásán dolgozik az Európai Bizottság Németország kész befogadni a hajón tartózkodók egy részét.
Migrációs hátterű a németek negyede Németországban minden negyedik ember migrációs hátterű, közülük minden második munkanélküli - közölte a német statisztikai hivatal. Egy másik friss felmérés szerint 2010 óta csaknem egymillió afrikai ...
A kisgyerekek elhagyhatják anyjukkal az olasz partoknál veszteglő menekülthajót 64-en vannak a hajón, közülük 4 embert engednének partraszállni az olaszok. Németország kész befogadni a hajón lévők egy részét.

Szabályozzák az elektromos roller használatát Németországban Kormányrendelettel szabályozzák Németországban az elektromos meghajtású rollerek használatát. A szövetségi kormány szerdai ülésén elfogadott rendelettel az elektromobilitás elterjedését ösztönzik.
A nap képe: Orbán mellett Putyin is tudja, kikkel kell barátkozni Ha üzletről van szó, feledésbe merülnek a politikai nézetkülönbségek. Még Putyin és Németország között is.
Csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma Németországban Az emberek azonban mégsem érzik biztonságban magukat nyilvános helyeken.
Orosz milliárdosnő utazott a Németországban lezuhant kisrepülőben Natalja Filjova a második legnagyobb orosz légitársaság egyik tulajdonosa volt.
Öt halált okozott egy németországi repülőszerencsétlenség Lezuhant egy kisrepülő vasárnap Németország déli részén, ebben a balesetben hárman meghaltak.
Törtek-zúztak a bevándorlók Törtek-zúztak a migránsok egy német kisváros vasútállomásán. Két banda csapott össze fényes nappal, többen videóra vették az ijesztő utcai harcot. Németországban szinte mindennapossá váltak a hasonló ...