Wonder Woman biztosan fellép az Eurovízión, Madonna fellépése kérdéses - Gadot-ra várva

Gal Gadot sztárvendég lesz. Madonna állítólag politikai tartalmú dalt akar előadni, amit a szervezők nem szeretnének.

2019. április 15. 20:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pápai Joci a Megasztár után a családját sem tudta eltartani Az énekes annyira nem tudott megélni a zenélésből a tehetségkutató után, hogy a pályamódosítást fontolgatta, mire jött az Origó és az Eurovízió.

Madonna most már igazán visszavonulhatna Az énekesnő az új lemezén nem tudja eldönteni, hogy az iskolai mészárlásokról vagy a bulizásról énekeljen-e inkább. Ezért végül mindkettőt választotta.
Miért most ültesse el a madonna-liliom hagymáit? Mostanra kerülnek nyugalomba a hagymái, ezért ez a legjobb idő az ültetésre. Virágkedvelőknek az egyik legjobb választás!
Erős kritikát kapott Madonna klipje a parklandi lövöldözés egyik túlélőjétől Madonna új klipje az orlandói lövöldözést eleveníti fel.

Véres klippel tért vissza a csúcsra Madonna Hatásos klippel kampányol a fegyvertartás ellen Madonna. A popdíva vérpöttyöket festett magára, hogy elriasszon mindenkit az erőszaktól.
Az orlandói mészárlás áldozatainak állít emléket Madonna új klipje
Madonna még 60 évesen is lenyom egy táncpárbajt Jimmy Fallon bizony alulmaradt a versenyben.
Ryan Reynolds és Gal Gadot is beszállt Dwayne Johnson 100+ milliós akciófilmjébe Nemsokára kezdődhet a Red Notice forgatása.