Képeken a lángoló katedrális

Tűz ütött ki hétfő este a párizsi Notre-Dame-ban, a lángok a világhírű épület felső részében pusztítottak.

2019. április 15. 21:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Eszméletlen embernek hittek a floridai tűzoltók egy 3,5 méteres aligátort
Ki akartak szöktetni egy beteget a zárt osztályról, mert elégedetlenek voltak az orvosi ellátással Egy szakápoló próbálta megakadályozni, hogy elvigyék.
II. Erzsébet királynő Londonba hívta Trumpot A normandiai partraszállásának 75. évfordulójáról emlékeznek meg közösen.
A DK feljelenti Orbán Viktort, mert nem lesz egyéni nyugdíjszámla Dobrev Klára szerint több millió ember veszítette el a megtakarításait.
Rémálomvölgy lett az Álomvölgyből - A vállalkozó egyszer csak kerítést kezdett húzni Budakeszin a természetvédelmi területre Felbolydult a Buda környéki település, amikor a Natura 2000-rel védett magánterületére kerítést kezdett el húzni a tulaj, Baumgartner Antal. A helyiek lakóparktól tartanak, a tulajdonos azt mondja, csak a saját birtoka vagyonmegőrzését végzi, hozzájárulással.
Ceglédi: Winter is coming Hiába van idén két választás is, ez békeidőszak. Ám eljön 2020. és 21., és nem lesz jó. Vélemény.

Ismét felmászott egy felhőkarcolóra a francia pókember - VIDEÓ A Notre Dame megmentésére gyűjt.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.