Mariah Carey-nek tetszik, hogy habverőkhöz és pezsgősüvegekhez hasonlítják

Az egyetlen, aki reagált a legújabb furcsa netes mémre.

2019. április 15. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mariah Carey-t Ikon-díjjal jutalmazza a Billboard Music Awards Az elismerést korábban olyan sztárok vehették át, mint Jennifer Lopez, Celine Dion vagy Cher.

Friss hírek
Újabb veszély leselkedik a Notre Dame-ra: az eső Az építészek attól tartanak, hogy egy heves esőzés újabb károkat okozhat az épületben. 
Repülési tilalom lesz Ferihegyen: Rengeteg embert érint Augusztustól jön a változás.
Donald Trump meglátogatja az angol királynőt Elfogadta a meghívást, három napig lesz II. Erzsébet vendége.
Beomlott egy bánya Mianmarban, több tucatnyian rekedtek a romok alatt A tartomány képviselője szerint nincs rá esély, hogy megmentsék őket.
Edzőváltás a Wolfsburgnál Csere-bere, a Wolfsburg most a kilencedik helyen áll.
Koponyazúzódása lett a Dürer kertbeli koncerten meglökött rajongónak Hetekbe telhet, mire biztossá válik, hogy nem történt maradandó agyi sérülése.

Senki sem tudja, hányadik születésnapját ünnepli Mariah Carey A díva élvezi, hogy a sajtóban sokszor kortalannak nevezik, így maga sosem oszlatta el a kételyeket.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Leninre emlékeztek Moszkvában