Macron: Az egész nemzet gyászol!

Az Elysée-palota tájékoztatása szerint a francia elnök a helyszínre ment.

2019. április 15. 22:01

A cikk folytatása...Friss hírek
"Magyarország nincs túl jól eleresztve demokratikus génekkel" Kínában tökéletesen megvalósul, amit Orbán Viktor igyekszik csinálni a bankrendszerrel - magyarázza a pekingi Cheung Kong magánegyetem professzora, akinek kutatási területe a társadalmi gének örökítőereje a totalitárius rendszerekben. Interjú.
TOP7 praktika, amivel spórolhat a konyhában Ha a megszokott konyhai szokások közül csak párat elfelejt, a pénztárcája is kövérebb marad. Látszólag bagatell dolgok ezek, mégis sokat számítanak a rezsiköltségekben.
Salman Rushdie megírta, mit üzen a mai világnak Kurt Vonnegut 50 éves regénye, Az ötös számú vágóhíd Nem csak azt, hogy így megy ez.
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból Néhány órán belül hárman jelezték: csalódtak a pártvezetésben.
Célfotós befutó után próbálta meg lerúgni riválisát a motorról Elszabadultak az indulatok a brit Superbike-bajnokság szombati futamán.
Az újonnan megválasztott indiai parlamenti képviselők 43 százaléka ellen folyik büntetőeljárás Az eljárás alá vont új képviselők több mint negyedét emberöléssel, emberölési kísérlettel, illetve nemi erőszakkal gyanúsítják.

Top hírek:
LM24 ÉLŐ: Még semmi sem dőlt el Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!
Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
37 éve ezen a napon írt futballtörténelmet a magyar válogatott El Salvador ellen
Ha Quentin Tarantinón múlik, horrorisztikus lesz az új Star Trek Korhatáros forgatókönyv készült az új filmhez.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon