Salma Hayek férje 32 milliárd forintnyi eurót ajánlott fel a Notre-Dame újjáépítésére

Már hétfő este felajánlotta a nagyvonalú támogatást.

2019. április 16. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Furcsa képek jelentek meg a Notre Dame felújításra váró tetejéről Az alábbi tervek közül valószínűleg egy sem fog megvalósulni, de nagyon érdekes látványt nyújtanak.

Méhészet, park vagy úszómedence is épülhet a Notre Dame tetején Sorban születnek a tervek a Notre-Dame újjáépítésére, miután az áprilisi tűzvészben súlyosan megrongálódott a székesegyház tornya és tetőszerkezete.
10 tény a Notre-Dame-ról Az antimonarchista és egyházellenes forradalmárok 1793-ban 28 bibliai király szobrát is eltávolították a dóm homlokzatáról, majd levágták a szobrok fejét.
Lézerszkennerek a magyar templomokban: így gyűjtik az adatokat A felújítás közben nemrég részlegesen leégett Notre-Dame fotói bejárták a világsajtót, és sokan annak adtak hangot, hogy örökre elveszítettük azt az épületet. Kiderült azonban, hogy a felújítás előtt....
A Notre-Dame sosem lesz múlt idő Na, és megnézitek majd a Notre-Dame-ot? kaptam meg a kérdést mindenkitől, miután elmondtam, hogy hamarosan Párizsba utazom. A kérdésre természetesen igen volt a válasz, bár arról sejtésem sem volt, h...
Egymilliárd euró gyűlhetett össze a Notre-Dame megmentésére A felújítás meggyorsítására törvény is született, a francia parlament alsóháza ezt most elfogadta.

Notre-Dame - A katedrálist környező talajon nagy mennyiségű az ólompor A párizsi Notre-Dame áprilisi tűzvészében leomlott huszártoronyból felszabadult ólom nem jelent egészségügyi veszélyt a levegő minőségére, de "nagyon jelentős mennyiségben" található por formájába...
Miért mosolygott az égő Notre Dame-nál két arab férfi? Az AFP megtalálta és szóra bírta a két építészhallgatót, akiknek pokollá vált az életük azóta.
Miért ne lehetne másképp újjáépíteni a Notre-Dame-ot? Volt már rá példa Sokat tanulhat a párizsi Notre-Dame a kortársaitól, amelyek nála jóval többet szenvedtek elemi csapásoktól, emberi hanyagságtól és rosszindulattól.
Lehet, hogy a Notre-Dame már soha nem lesz olyan, mint a tűz előtt és ez nem feltétlenül baj Eugene Viollet-le-Duc francia építész a 19. század közepén kapta meg a feladatot, hogy restaurálja a Notre-Dame-székesegyházat, amelynek akkor épp úgy hiányzott a tornya, mint most. A szakember azonb...
Salma Hayek sorra tolja a szexi fotókat új filmje forgatásáról Ahogy nézzük, a Sokkal több, mint testőr folytatása elsősorban Hayek dekoltázsáról és egy dominaszerkóról fog szólni.
Egész Franciaországban pusztulnak a templomok Több ezer egyházi épület van kifejezetten veszélyes állapotban Franciaországban. A Notre-Dame-tűz miatt talán rájuk is jut figyelem.