220 kilométerre a parttól mentettek ki egy kutyát a vízből VIDEÓ

A kimerült kutyát Túlélőnek nevezték el.

2019. április 17. 7:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A népszerű természettudós sokkoló dolgokra bukkant a GLAMOUR-napok alatt Ez lesz a legviccesebb videó, amit ma látsz

Megkarcolták, megégették: így bírja a strapát a OnePlus 7 Pro videó Néhány órával azután, hogy bemutatkozott a OnePlus új csúcsmobilja, máris elkészült az első videó, amelyből kiderül, hogyan bírja a "kínzást" a készülék.
Könnyeivel küszködve győzte le önmagát - VIDEÓ Kisember nagy áttörése!
Világhírű színészek is beugrottak Al Di Meola budapesti koncertjére videó A színfalak mögött ki is próbálták a zenész hangszerét.
Ryse: Son of Rome - ilyen volt a belső nézet Az Xbox One egyik indulócíme meglehetősen kalandos utat tudhat maga mögött. Korábban szánták már Xbox 360-as játéknak Kinect-támogatással, és volt belső nézet is a tervek közt. Most utóbbiról érkezett...
Lesöpörték a Real Madridot - videó A kihagyott tizenegyes is belefért.

Nem akart eltörni a pezsgősüveg a legviccesebb avatóünnepségen - videó
Hosszú Katinka őszintén vall a halogatásról - VIDEÓ Őszinte gondolatok és motivációs tippek Hosszú Katinkától és Arnold Schwarzeneggertől.
Herczeg Zoltán elárulja, hogyan kell meghódítani a nagybetűs nőt - Videó A csinos bűvész videóinterjúban mesélt arról, hogy miért boldog, hogy nőnek született, de ezúttal még szerelmi életébe is betekintést engedett.
Őrület a BL-ben: egy félidő elég volt az újabb angol csodához - videó Elképesztően drámaira sikeredett a hajrá.
Felejthetetlen meccsen jutott tovább a Liverpool - videó Látványosan omlott össze a Barcelona.
Elejtette az orvos a koraszülöttet, a felelősséget mégsem vállalja - videó Az Arizónában élő Derrick Rodgers élete legcsodásabb és legmeghatározóbb pillantát vette fel, amikor felesége, Monique február 14-én életet adott ikreiknek. Az egyik orvos azonban a nagy sügés-forgás ...