Korrupt, hataloméhes koalíció miatt aggódik Kövér László egy megdöbbentő lapinterjúban

Nem kell sokat gondolkozni, ki kapja az Új Világrend Alufólia Sisakokkal Ékesített Fordított Keresztjét az idén.

2019. április 18. 10:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Az InfoRádió műsorában hétvégén többek között hallható lesz Kövér László, Deutsch Tamás, Palkovics László, Molnár Zsolt, Darák Péter és Sós Csaba.

Kövér László: kár lenne, ha a parlamenti munkát ilyen szintre süllyesztenénk le Bár az őszi menetrend még nem ismert, a korábbi szokásoknak megfelelően most sem tartana parlamenti ülést az önkormányzati választás előtt az Országgyűlés elnöke. Kövér László az InfoRádió Aréna című ...
Kövér László: nem a Fidesznek fontos a Néppárt, hanem a Néppártnak a Fidesz A kormányoldal csak átmenetileg, a jogállamiságról szóló viták lezárásáig vette le a napirendről a közigazgatási bíróságok megalakításának tervét - mondta az Országgyűlés elnöke az InfoRádió Aréna cím...
Kunhalmiék megint házhoz mentek a pofonért Az Országgyűlés mai ülésén láthatóan súlyos szereptévesztésben volt néhány ellenzéki képviselő, de Kövér László házelnök nem maradt adós a válasszal.
Kövér László: A 2050-es klímacél a politikai blöffök világába tartozó lett volna Az Országgyűlés elnöke szerint a dokumentum átgondolatlan.

Kövér László: Európa problémája Nyugaton van A visegrádi országok nem a problémát, hanem a megoldást jelentik Európa számára – jelentette ki az Országgyűlés elnöke a visegrádi négyek (V4) parlamenti elnökeinek találkozója és a négy parla...
Úgy tűnik, a németek még mindig azt hiszik, hogy a klímaváltozás fontos dolog Több ezren csatlakoztak szombaton ahhoz a klímatüntetéshez Németországban, amelyet Hochneukirchben, az ország egyik legnagyobb lignitbányájánál hirdettek meg. Vajon mit szól ehhez Kövér László?
Kövér László: Személyes döntéseink alakítják a haza és a nemzet sorsát Az Országgyűlés elnöke a reformkori politikus tiszteletére rendezett emlékünnepségen mondott beszédet.
Kövér László személyesen dobott vissza egy költségvetési módosító javaslatot Jakab Péter jobbikos politikus Orbán Viktor-szobrot állított volna Felcsúton.
A Kossuth térről kipaterolt Nagy Imre-szobrot koszorúzta meg a kormány A szobor költöztetéséről döntő Kövér László személyesen nem jelent meg, de a nevében is koszorúztak.
A nyugat-európai kereszténység végleg összeomlott A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti értelmiségi találkozóján Kövér László házelnök tartott előadást. Ezt követően készült vele interjú.