A magyar óvodarendszer Európa élvonalához tartozik

Államtitkár szerint a kötelező óvodai ellátás azt jelenti, hogy van jövőnk.

2019. április 18. 13:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Döntőbe jutott a magyar női U18-as kosárlabda-válogatott A szarajevói Európa-bajnokság elődöntőjében a mieink 67-56-ra győzték le Franciaországot. Így eldőlt, hogy a lányok Olaszországgal játszanak az aranyéremért.

Női junior kézilabda Eb - Ausztriát is legyőztük A magyar válogatott 39-31-re legyőzte Ausztria csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, pénteken
Mekkora lesz a világ népessége 2100-ban? - egy ábrán (millió fő) ebből: Afrika, Ázsia, Észak-Amerika, Európa, Latin-Amerika és karibi-térség, Ausztrália/Óceánia (millió fő)
Európa Liga 2019/20 Selejtező, 1.kör, 1. mérkőzés Európa Liga 2019/20 Selejtező, 1.kör, 1. mérkőzés hir magyar Európa Liga Honvéd Debrecen Fehérvár panucci cs, 07/11/2019 - 00:0...
Bezárták Európa egykor legnagyobb menekülttáborát A Mineo melletti létesítményben egykor 4100 embert tartottak fogva, és Salvini is itt "bizonyosodott meg" arról, hogy a háttérhatalmak Olaszország népességcseréjét szervezik. (Külföld)
Európa és Erdély jövőjét kutatják a tusványosi szabadegyetemen Az idei tábor kiemelt témája lesz Európa és Erdély jövője, és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás.

Spanyol címvédés Belgrádban A spanyol válogatott megvédte címét a szerb-lett rendezésű a női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi döntőben könnyedén legyőzte a franciákat Belgrádban.
Hajszálon múlt Kiss Norbert dobogója Szlovákiában Jól sikerült időmérő után szerényebb eredményeket hozott a szombati két verseny Kiss Norbertnek a Slovakia Ringen. A kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar pilóta a szezon harmadik hétvégéjén máso...
A hét sztorija: von der Leyen a befutó, ünnepelt az Orbán-kormány Az Európai Tanács a héten a néppárti Ursula von der Leyent jelölte az Európai Bizottság elnöki posztjára, amit a magyar kormány nagy megelégedéssel fogadott. Akkor most Orbán Viktor győzött? Tényleg j...
Európa: hódított a vegyesfelvágott Vegyesen zárták a kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
Doppingolt a világbajnok kajakos?  Fennakadt a doppingvizsgálaton Takács Tamara világ- és Európa-bajnok kajakos.
Így reagáltak Európa politikusai Ursula von der Leyen jelölésre Az Európai Bizottság elnöki tisztségére Ursula von der Leyent nevezték meg.