Az EP támogatja az európai beruházások fellendítését

A program könnyebben hozzáférhetővé és hatékonyabbá teszi az uniós finanszírozást.

2019. április 18. 14:59

A cikk folytatása...Friss hírek
A királyi pár ellátogat Downton Abbey-be Megérkezett az előzetes a sorozat alapján készült filmhez, amit szeptemberben mutatnak majd be.
Késsel és bárddal esett egymásnak két férfi Győrben A kiérkező rendőrök vetettek véget a balhénak.
18 millióért mennek csapatépítő tréningre az új paksi blokkot építő alkalmazottak ESC Club Kft. szervezi a tréninget.
Niki Lauda szobránál jártunk a Hungaroringen Parc Fermé: Niki Lauda szobránál jártunk a Hungaroringen
Minden eddiginél vadabb orosz tervek lepleződtek le Hitelesnek tűnő dokumentumok kerültek napvilágra arról, hogy lázadást terveztek szítani az afro-amerikaiak körében. Afrikában képezték volna ki a fegyveres csoportokat.
Cech sportigazgatóként tér vissza a Chelsea-hez A nyáron visszavonuló Arsenla-kapus utolsó meccse, éppen korábbi csapata, és leendő munkaadója ellen lesz.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Stoiber szerint Kurz meg fog erősödni a következő választásokon A korábbi bajor miniszterelnök szerint a kancellár helyesen jár el.