HWSW: Érik a Galaxy Fold kijelzőgate

Gyors egymásutánban több, a sajtónak kiküldött Samsung Galaxy Fold mintadarab ment tönkre teljesen vagy részlegesen az elmúlt napokban. Úgy tűnik, nincs minden rendben a 2000 dolláros telefon kijelzőjének tartósságával.

2019. április 20. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyilvánosságra hozták a Samsung Galaxy Fold megjelenésének dátumát A gyártó szerint orvosolták az eddigi hibákat, így még idén megjelenik a piacon.

Szeptemberben startol el a Mate X A Galaxy Fold problémái után a Huawei biztosra akar menni, és problémamentes, összehajtható készüléket a vásárlók kezébe adni.

Friss hírek
Jön a One Punch Man: A Hero Nobody Knows (PS4, XO, PC) A 3v3-as küzdelmekre kihegyezett játékban a sorozat szinte minden ismert karaktere felbukkan.
GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG alkotásának központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok a kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszítottak.
League of Legends - egy profi játékos véletlenül majdnem feladta a meccset JackeyLove és TheShy úgy fognak bevonulni az LPL történelmébe, mint a liga legnagyobb trolljai.
World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.
A keverőpulton is bázisállomás lesz a Balaton Soundon Az infrastruktúra terheltségi fokát tekintve amúgy is rendkívül hektikus balatoni régiónál a mobilszolgáltatók minden évben igyekeznek a mobilhálózatok kapacitását a tó körül zajló fesztiválok és egyéb, nagyobb tömegeket megmozgató eseményekhez igazítani - ez pedig nem csak a Balatonnál, hanem akár Sopronban vagy a fővárosban is komoly kihívást jelent.
Ingyen kipróbálható a Spider-Man: Far From Home Virtual Reality Experience A PC-re és PlayStation 4-re elérhető program lényegében a jövő héten mozikba kerülő film promóciója, de érdemes lehet kipróbálni.

Nagy csinnadrattával jelentették be, de mégis, mikor lesz (újra) Samsung Galaxy Fold? Felfokozott várakozás előzte meg a világ legnagyobb okostelefon-gyártójának (és egyik leginnovatívabb vállalatának) összehajtható telefonját, azonban a dolgok végül rossz irányba mentek el. Most az a...
Tovább megy a ködösítés a Galaxy Fold körül Továbbra sem tudni, mikor jelenhet meg - ha egyáltalán - a Samsung első, hajlítható kijelzős okostelefonja, a Galaxy Fold. A Samsung eredetileg április végi rajtot ígért, melyet az első széria gyermek...
Így néz ki a Samsung Galaxy Fold Trónok harca-kiadásban A Caviar alkotta meg a nagyon különleges kiadású összehajtható mobilt, ami természetesen egy vagyonba kerül.

Top hírek:
26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, kibővített változatát.
Nagyon jó hír a Huawei-nek a Microsofttól és az Inteltől Továbbra is ellátja frissítésekkel mindkét cég a kínai gyártó számítógépeit.
Pókember: Idegenben - közel egy órával rövidebb lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték Végre fény derült az új Pókember mozi hivatalos játékidejére. Az biztos, hogy nem lesz indokolatlanul elnyújtva a film.
Kaphatók a Chieftronic tápegységei A Chieftec játékosoknak szánt almárkája 550-től 1050 wattig kínál moduláris kábelezésű modelleket.
HTC Vive Cosmos részletek A következő hetekben a HTC állítólag friss részleteket oszt meg az idei Consumer Electronics Shown leleplezett HTC Vive Cosmosról, amiről egyelőre annyit lehetett tudni, hogy szélesebb réteg számára teszi majd elérhetővé a VR-élményt.
Dugig van hőcsővel az MSI GT76 gamerlaptopja A legtöbb 17,3 hüvelykes gamerlaptop maximum 3-4 hőcsövet használ a hűtéshez, de az MSI GT76-ban 11 darab van, ami tuning szempontjából kedvező.