Windows 7-használók: kezdődik a végső visszaszámlálás

Megkezdte az érintettek figyelmeztetését a Microsoft: térjenek át a Windows 10-re.

2019. április 22. 8:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megnyílt a Microsoft első európai boltja A szoftvercég a három emeletes boltot Londonban alakította ki, a teljes termékskála bemutatása mellett oktatásokat is tartanak.

Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.

Őrült ötletet villantott a készülő Windows 10 A jövő tavaszi nagy funkciófrissítés betekintő változatában a zárolási képernyő keresési lehetőséggel bővült. Mert csak.
Akik legjobban imádják a Windows 10-et A PC-s játékosok körében elsöprő a rendszer népszerűsége: a Steam játékplatformon a részaránya már elérte a 70 százalékot!
Ha Windows-t használ, ez a vírus könnyen leszedheti a pénzét Új titkosító zsarolóvírust azonosítottak a Kaspersky szakemberei. A Sodin névre keresztelt kártevő egy közelmúltban felfedezett nulladik-napi Windows-sérülékenység kiaknázásával szerez magas szintű jo...
Megtorpant a Windows 10 Lehet, hogy a nyár és a hőség az oka, de a felhasználók nem nagyon akarnak áttérni a Windows 10-re, márpedig vészesen közeleg a Windows 7 nyugdíjba vonulásának ideje.
Végre elkészült a Microsoft újdonsága, aminek minden androidos örülhet Májusban még csak tesztelték, mostanra viszont elkészült a Your Phone nevű szolgáltatás azon része is, ami megjeleníti az androidos mobilokra érkező értesítéseket a számítógép képernyőjén.
Muszáj frissíteni a Windowst! Nem egészen 5 hónap múlva, november 12-én a nem Enterprise licensszel bíró Windows 10 1803-as (2018 októberi frissítésével) vagy annál korábbi verziójával rendelkező felhasználóknak frissíteniük kell ...