Hamilton a Ferraritól tart leginkább Bakuban

A maranellói alakulat egyértelmű erőssége idén az egyenesekben mutatkozik meg. Bakuban nagyon hosszú a célegyenes, ezért Lewis Hamilton szerint ismét a győzelemért harcolhat a Ferrari a hétvégén.

2019. április 22. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Politikai okok miatt nélkülözi legjobbját az Arsenal az év meccsén Az örmény Mhitarjant nem nevezte az Európa Liga döntőjére az Arsenal. Bakuban lesz a meccs.

Brawn: Binotto meg tudja menteni a Ferrarit Az F1 sportszakmai igazgatója Mattio Binottót találja a megfelelő embernek a Ferrari irányba állításához. Szerinte az olaszokat ért hideg zuhany akár az előnyükre is válhat.
Leclerc: A család sokkal fontosabb, mint az F1 21 évesen már a Ferrari pilótája: a laikus szemlélő azt gondolná, Charles Leclerc életében megszokta, hogy minden sikerül neki. Aki jobban képben van, tudja, hogy elveszítette édesapját és közeli bará...
Briatore: A Mercedes és a Ferrari más bolygó Az egykori csapatfőnök szerint a Ferrari jelenleg csak a Red Bull-lal harcolhat, a Mercedes előnye ugyanis akkora, mintha egy másik bolygón versenyeznének. Barcelona megmutatta az igazságot.
Lecsapott a TEK a bűnbandára, Ferrari állt az udvaron Újabb nagy fogást jelentettek be a nyomozóhatóságok. A nyomozás adatai szerint két szolnoki férfi céghálózatot működtetett, hogy főként internetes csalásokból származó pénzösszeget legalizáljanak,...
Ferrari: Ugyanaz a gond az év eleje óta Mattia Binotto szerint a fejlesztéseik műküdnek, de a gumikat nagyon nehéz megérteni - a problémáik ugyanazok most, mint a szezon első futamán, azóta nem sikerült őket megoldani.

Megtalálták a tesztvezetés közben ellopott kétmillió eurós Ferrari ritkaságot Az autó első tulajdonosa állítólag Eddie Irvine egykori Forma-1-es pilóta volt. 
Az idei Ferrari és a V8-as motorhang Parc Fermé: Az idei Ferrari és a V8-as motorhang
A Ferrari egész koncepciója téves lehet Az egyensúly és leszorító mellett az aerodinamikai alapkoncepció is lehet magyarázat Binotto szerint a nagy lemaradásra ha utóbbi igaz, az katasztrofális hibának tűnik. Wolff úgy gondolja, lehet alap...
Leclerc: Most nem volt gond a csapatutasítás A Ferrari ezúttal mindkét pilótájának kedvezett: amikor Leclerc volt gyorsabb, őt engedték előre, amikor pedig Vettel, akkor a németnek jutott a zöld út. A monacói elégedett a helyzettel.
Leclerc ismét hibázott az időmérőn Baku után Barcelonában sem volt teljesen sima kvalifikációja Charles Leclerc-nek. Ezúttal egy kerékvető babrált ki a monacóival, aki sérült autóval az ötödik rajthelyet tudta megszerezni.
A paddock Hamilton-Bottas vb-csatára készül Ha a továbbfejlesztett motorral sem nyernek, a Ferrari végképp fújhatja az idei vb-t! Ez volt az általános vélekedés csütörtökön, az évad első európai futamának helyszínén, Barcelonában, ahol pénteken...