World War Z - nagyon jól fogy, a PC-s eladások miatt külön boldog a fejlesztőcsapat

A játéknak egy hét alatt sikerült eljutnia egymillióig, és az Epic Games Store-ral kötött megállapodás sem volt akadály.

2019. április 24. 15:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

World War Z - rémület a tengerjárón Vadiúj frissítést kapott a Saber Interactive zombis lövöldéje. Az Undead Sea névre keresztelt update egy tokiói küldetést hoz magával, kapunk egy új zombitípust, de a játékmenet is számos ponton javul...

World War Z - a jövő héten jön a tokiói misszió A Saber Interactive bejelentette az első komolyabb, ingyenes csomag megjelenési dátumát. Új pálya, új zombi, és rengeteg más érkezik.
World War Z - Már több mint 2 milliót eladtak belőle A kooperatív zombis akciójáték a vártakhoz képest sokkal jobban szerepelt a pénztáraknál.
World War Z teszt - támad a Z-generáció Egy kooperatív lövölde, amely a World War Z filmből és könyvből merített, az alapjait pedig a Left 4 Dead adta. Kár, hogy a Z betű a kategóriát is lefedi.
Ismét remek játékot ad ingyen az Epic Games Store Ezúttal a Double Damage Games űrhajós játéka lehet a miénk díjmentesen az Epic platformján.
Shenmue III - a fejlesztők is reagáltak az Epic-ügyre Múlt héten nagy port kavart a Shenmue III támogatói körében, hogy a várva-várt folytatás PC-s változata nem a Steamen, hanem az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. Befutott a fejlesztők reakc...

Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror (PC, PS4, XO) Az epizodikus játék PC-s verziója a tervek szerinte 1 évig Epic Games Store exkluzív lesz.
Újabb ingyen játék az Epic kínálatában A tegnapi naptól teljesen ingyen tölthetővé vált az Enter the Gungeon az Epic Games Store felületén, és már azt is tudjuk, hogy jövő héttől melyik cím követi majd. Örülhetnek az űrbéli felfedezés szer...
Epic Games Store - mostantól mindig hetente kapunk újabb játékot ingyen Eredetileg csak a leárazás alatt akarta jobban pörgetni az Epic a játékajándékozást, de végül marad a heti váltásnál. Már tölthető egy újabb cím, nem érdemes kihagyni.
E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél A platform indulásakor még havi rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így...
E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.
A Take-Two főnöke szerint a Fortnite-nak nem volt hatása a játékiparra Strauss Zelnick szerint a játék maga nem sokat csinált az iparral, de az Epic Games Store majd szépen megkeveri a szószt.