Erzsébet királynő ezzel bebizonyította, milyen nagyra tartja Katalin hercegnét

Az uralkodó óriási megtiszteltetésben részesíti unokája feleségét. Katalin hercegné hétfőn ünnepelte férjével, Vilmos herceggel nyolcadik házassági évfordulóját, mely jeles nap ezentúl még különlegesebb lesz a háromgyermekes anyuka számára

2019. május 1. 11:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katalin hercegné a Wimbledon sztárja ebben a kék ruhában Cukik, ahogy összeöltöztek Vilmossal

Rengeteg igénylés érkezett Óriási és egyre növekvő az érdeklődés a családalapítást segítő kedvezmények iránt, eddig közel tízezer család tudott élni a program által kínált valamelyik lehetőséggel - ezt mondta Novák Katalin az E...
Katalin hercegné és Meghan hercegné együtt mennek Wimbledonba Egyre nehezebb eldönteni, hogy milyen a viszony köztük.
Összességében pozitívra érdekelte a videobírót Kulcsár Katalin A használata ugyanakkor nem volt zökkenőmentes.
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
Novák: Nem fogynak el a források  Biztosan elegendő pénz jut a jövőben is a családvédelmi akcióterv elemeire. Amennyiben többen igénylik, több pénzt is fordít erre a kormány. Ezt Novák Katalin, az EMMI államtitkár jelentette ki ...

Cseh Katalin megmutatta, mit is gondol a gyermekvállalásról A momentumos politikus, noha kézzel-lábbal próbálja szépíteni, tulajdonképpen egy olyan szervezetnek kezdett adományt gyűjteni, ami finoman szólva is gyomorforgató praktikákban utazik.
Őt szerette Vilmos előtt - Így néz ki Katalin hercegné első szerelme Külön érdekesség, hogy exbarátját is Vilmosnak hívták.
Egy hét alatt 2500-an igényelték nagycsaládosok autóvásárlási támogatását Novák Katalin államtitkár szerint már van olyan család is, amelynek kérelmét pozitívan bírálták el.
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett K. Németh Margit, Novák Katalin, Eperjes Károly, Csuja Imre, Becsei András és Gothár Péter is.
Novák Katalin: Népszerű a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása A kérelmek jelentős része is elektronikusan érkezik be.
Íme a babaváró támogatás apró betűs részei A bankok várhatóan figyelembe vehetik, milyen adós volt korábban az, aki fel szeretné venni a babaváró kölcsönt, ám Novák Katalin családügyi államtitkár az InfoRádióban azt javasolta, ha egy volt adós...