Erzsébet királynő ezzel bebizonyította, milyen nagyra tartja Katalin hercegnét

Az uralkodó óriási megtiszteltetésben részesíti unokája feleségét. Katalin hercegné hétfőn ünnepelte férjével, Vilmos herceggel nyolcadik házassági évfordulóját, mely jeles nap ezentúl még különlegesebb lesz a háromgyermekes anyuka számára

2019. május 1. 11:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Novák Katalin tisztázta, mikortól született gyerekekre vonatkoznak a kormány támogatásai Nem módosított a javaslaton a kormány, csak az idén július elseje után született harmadik gyerek után engedik el a 4 millió forintot a jelzáloghitelből.

Novák Katalin: A kormány célja esélyt adni a fiataloknak Olyan Magyarországra van szükség, ahol a fiatalok is jól érzik magukat, látják saját esélyeiket és jövőjüket – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért f...
Katalin hercegné ruhájáról beszél ma mindenki Nézd meg, milyen szép volt!
Katalin hercegné közel 650 ezer forintos ruhában ment egy megemlékezésre Nem győzték fotózni.
Novák Katalin: Minden felelősen vállalt magyar gyermek kincs Minden megszületett magyar élet értéket jelent.
Vilmos és Katalin még mindig nem látta Archie Harrisont Pedig már rég Londonban vannak.

Szili Katalin: támogatandó az európai kisebbségi fejlesztési régió kialakítása Az Európai Unióban 60 millió ember él kisebbségi sorban.
Katalin nem rest bepiszkolni a kezét: így szedi a szemetet a hercegi pár - fotók Miközben Meghan Markle és Harry heceg épp kisfiuk első pillanatainak örülnek, a britek másik kedvenc hercegi párja, Katalin és Vilmos épp Észak-Walesben teszik a kötelességüket - többek közt a termész...
Harry és Meghan újszülöttjét ugyanolyan kendőbe csomagolták, mint Vilmos és Katalin gyerekeit A royal bébik már az első pillanattól kezdve a legjobb minőséget kapják.
Vilmos herceg és Katalin hercegné is nyilatkozott az új családtagjukról Vilmos viccesen köszöntötte testvérét egy bizonyos klubban.
Novák: A jelenlegi kormány évről évre bővíti a családtámogatásokat Idén már kétszer akkora összeget fordított a kormány családtámogatásra mint 2010-ben emelte ki a Novák Katalin.
Ő Katalin hercegné legfőbb kritikusa: Nem is gondolnád, ki cikizi a ruháit Pedig azt gondoltuk, imádják egymást.