Csapj le ingyen a World of Goo-ra!

Az Epic Games Store a következő két hét során a díjnyertes puzzle-platfomert, a World of Goo-t kínálja ingyen. Elég belépni a kliensbe és hozzáadni a könyvtáradhoz a címet, és tiéd marad örökre.

2019. május 3. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az open world játékoké a jövő? - E3 2019 Ubisoft esélylatolgatás Az új Watch Dogs és Ghost Recon játékok mellett megvillanthatják a következő Assassin's Creedet is.

Monster Hunter: World - az Iceborne sztorijáról mesél az új trailer A Capcom azt is elárulta, hogy mit fog megmutatni a kiegészítőből az E3-on.
Monster Hunter World: Iceborne - fókuszban a sztori Szeptember elején mutatkozik be a Monster Hunter World első komolyabb, teljes értékű kiegészítője, az Iceborne, ami nem csak egy új, fagyos helyszínre kalauzol el minket, hanem az alapjáték történetét...
Monster Hunter World: Iceborn - Középpontban a fegyverek A kiegészítőben több új eszközünk lesz, ezek közül a minap kiadott rövid videó mutat be egyet.
Áder János: eredményes a klímaváltozás elleni küzdelem Magyarországon Magyarország jelentős eredményeket ért el a klímaváltozás elleni küzdelemben - mondta Áder János köztársasági elnök kedden Bécsben, az R20 Austrian World Summit elnevezésű klímakonferencián, amelyen 3...
Monster Hunter: World - ezekkel a spéci fegyverekkel gyepálhatunk az Iceborne kiegészítőben Három rövidke, de látványos előzetes is érkezett a bővítménnyel érkező eszköztárunk fontosabb darabjairól.

World War Z - Már több mint 2 milliót eladtak belőle A kooperatív zombis akciójáték a vártakhoz képest sokkal jobban szerepelt a pénztáraknál.
World War Z teszt - támad a Z-generáció Egy kooperatív lövölde, amely a World War Z filmből és könyvből merített, az alapjait pedig a Left 4 Dead adta. Kár, hogy a Z betű a kategóriát is lefedi.
World of Warships: Legends - már több mint egymillióan tolják Alig több mint egy hónap alatt sikerült átlépni egy elég komoly mérföldkövet.
A negyedik adással folytatódik a Kamara Virtuózok Az adásokat a Duna Televízió és a Duna World sugározza.
Egy 13 éves pécsi fiú filmjét díjazták Cannes-ban Százados Ábel Soha című, mobiltelefonnal készült filmje a World Peace and Tolerance Institute díját nyerte el.
Super Dragon Ball Heroes: World Mission teszt Goku, társai, ellenségei és egészen ismeretlen arcok ezerféle változata esik egymásnak a japán játéktermek után immár a nyugati gépeken is. A küzdelmeknek azonban egy gyűjtögetős-harcolós kártyajáték ...