Megelőzte az Apple-t, így már a Huawei a mobilpiac második legnagyobbja

Már a Samsung nyakában liheg a kínai cég.

2019. május 4. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kínai kormány és a Huawei tiltakozott az amerikai szankciók miatt A Huawei ésszerűtlennek és jogsértőnek nevezte az amerikai döntést.

Trump szükségállapotot rendelt el, hogy betilthassa a Huawei-t Donald Trump amerikai elnök szükségállapotot rendelt el annak érdekében, hogy megvédje az amerikai számítógépes hálózatokat a külföldi ellenségektől. Bár az elnöki határozatban nem neveznek meg egyes...
Így nézhetnek ki a következő Apple iPhone-ok A sok szivárgásnak hála körvonalazódott, hogy milyen lesz az iPhone XI, az iPhone XI Max és az iPhone XIR(?).
Rákapcsolt a terjeszkedésre az Apple Pay Néhány héten, de legfeljebb pár hónapon belül összesen további 9 európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán állítóla...
Hamarosan Magyarországon is elindulhat az Apple Pay A cég 2014-ben mutatta be a digitális pénztárcát, ami állítólag nálunk napokon belül debütál.
Most 20 ezer dollárt ér egy bontatlan csomagolású, régi iPod 20 ezer dollárért, azaz majdnem hatmillió forintért lehet vásárolni az eBay-ről egy bontatlan csomagolású régi iPodot, amivel az Apple világuralma elkezdődött. Emlékezetes, hogy 2001-ben Steve Jobs...

Szélsebesen érkezik az Android Q a Huawei és Honor modellekre A gyártó ígérete szerint egyes készülékeik a Google Pixel mobilokkal együtt kapják meg az új Android főverziót.
11 év után új iPhone-játékot adott ki az Apple, nem is akárkiről szól A világ harmadik leggazdagabb embere, Warren Buffett egykor újságkihordással kereste a kenyerét. Erről, pontosabban róla csinált most egy új játékot az Apple.
Fúrt kijelzőt kap a Honor 20 Pro A Honor View 20-ból ismerős a képernyőbe épített szelfikamera, a másik extra pedig a Huawei P30 Pro telefotós kamerája lehet.
Muzeális értékű Apple-videó került elő, ezt önnek is látnia kell Már évekkel korábban is voltak merész ötletei az Apple-nek. Egy most napvilágra került felvétel olyan fejlesztéseket mutat, amelyekről sokan talán nem is gondolnák, hogy az ő fejükből pattantak ki. ...
Ezért fizet 8 500 000 000 forintnyit havonta az Apple az Amazonnak Rengeteg pénzt költ el az Apple havonta a konkurensének mondható Amazon felhőszolgáltatására. A cél, hogy elégedettek legyenek a felhasználók.
Nem nyomoz a rendőrség a Huawei-botrány miatt menesztett védelmi miniszter ügyében Bizalmas információk kiszivárogtatása miatt menesztették, de a rendőrség szerint nincs is szó olyan fontos információkról.