Hol a pénz? #11 Túlnőtte magát a Mészáros-birodalom?

A Hol a Pénz? legújabb adásában azt mutatjuk be, hogy lett Mészáros Lőrinc neve fizetőeszköz és hogy milyen egyedülálló módon működik a körülötte kialakult cégbirodalom.

2019. május 4. 19:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az FK Csíkszereda csapatát is Mészáros Lőrinc öltözteti 2Rule for the win.

Mészárosék is küldtek pénzt a vízimentőknek Két Mészáros-érdekeltség is beszállt adományozásba, a szükséges forrás háromnegyedét ők küldték az új mentőhajók vásárlásához. (Belföld)
Hawaii Five-0 - 2. évad 21. rész Egy vérzéses himlőben elhunyt férfi miatt értesíti a hawaii-i rendőrség a Five-O csapatát, mivel az eset túlnőtt rajtuk. Steve távollétében Dannynek kell felvennie az NCIS-szel a kapcsolatot, mivel ők...
Mészáros Lőrincé lett a legnagyobb magyarországi földgázelosztó fele Mészáros Lőrinc Opus alapkezelőjéé lett a Tigáz fele.
Mészáros Lőrinc jobbkeze behúzott egy 1,9 milliárdos tendert Plusz áfa.
És akkor Mészáros Lőrincék felügyelhetik a választás tisztaságát Elkészült a 2020-as költségvetés; a 4iG megveszi a T-Systemst; a Wizz Air vezérigazgatója szerint van, amikor fizikailag lehetetlen a fogyasztók védelme. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója

Orbán tényleg vitába száll saját polgármestereivel, vagy az egész csak terelés? A héten megtudtuk, Tarlós István megvívta harcát Orbán Viktorral, és nyert: mégis átbeszélik a tabutémát, amit Orbán az indulásért cserébe sem volt hajlandó megadni számára. Az egységes fővárosi park...
Circles close to Fidesz to acquire Deutsche Telekom subsidiary T-Systems Hungarian Telekom are selling their IT firm to 4iG, a company owned by former right-hand man of Orbán's close friend and oligarch Lőrinc Mészáros.
Így néz ki most Mészáros Lőrinc tulajdoni hányada a tőzsdei Opus NyRt-ben Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a BÉT hivatalos oldalán közzétette, hogy a Társaság és a KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április hó 08....
Az alcsútdobozi fideszes polgámester került a TV2 tulajdonosának élére A Mészáros Lőrinc köréhez tartozó Tima János egyeduralmával végleg lezárult a Vajna-korszak.
Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.
Átrendeződött a nagytulajdonosok részesedése Mészáros tőzsdei cégeinél A Konzum beolvadt az Opusba, emiatt változtak az arányok.