Ezért fizet 8 500 000 000 forintnyit havonta az Apple az Amazonnak

Rengeteg pénzt költ el az Apple havonta a konkurensének mondható Amazon felhőszolgáltatására. A cél, hogy elégedettek legyenek a felhasználók.

2019. május 5. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Amazon több tucat alkalmazottat rúgott ki az E3 utolsó napján Az érintett dolgozók kereshetnek új helyet a cégen belül, vagy leléphetnek a végkielégítésükkel.

Nem biztos, hogy jó ötlet most MacBookot venni, újak jöhetnek Néhány hónapon belül felfrissítheti MacBook-szériáját az Apple, erre utalnak az eurázsiai gazdasági szervezet adatbázisába feltöltött új modellszámok.
Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél Amíg a gamer világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.
Érdeklődik az Intel kivégzett, 5G-s üzletága után az Apple? Ez biztosan kedvezőbbé tenné a cégnek a modemek tervezését.
Megújult a Windows 10-re írt Apple iCloud app Az Apple kevésbé koncentrál azokra, akik PC-t használnak az iPhone-juk mellett, de most itt a megújult iCloud app a Windows 10-re.
A Huawei babérjaira törne az iPhone 11 éjjeli módja Egyre népszerűbbek a többelemes, esti fényképezőmódok. A mókából állítólag az Apple se fog kimaradni.

16 országban indult el az Apple Pay a Revolutnál Mától 16 országban már az Apple Pay szolgáltatása is elérhető Revolut kártyával, de Magyarország nincs közöttük. Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology...
Egyre több a vád: két iOS-es fejlesztő beperelte az Apple-t az App Store miatt Egyre többen hallatják a hangjukat az Apple alkalmazás-terjesztési gyakorlata miatt. Legutóbb két fejlesztő indított pert a cupertinói óriásvállalat ellen.
A Windowson tovább él az iTunes Az Apple az idei WWDC-n jelentette be, hogy megszűnt a népszerű szoftver.
Búcsú az iTunes-tól, sötétbe borul az iOS Több újdonságot is bemutatott az Apple az éves konferenciáján.
Szokatlan szövetségre lép a Microsoft és az Oracle az Amazon és a Google ellenében Felhőszolgáltatásukkal kapcsolatos partnerséget jelentett be a Microsoft és az Oracle, annak érdekében, hogy a felhasználók a legjobbat tudják kihozni a két vállalat immár összekapcsolt szolgáltatásá...
Méregdrága csúcstermékeket adott ki az Apple Az Apple szokásához híven sokkolta a vevőit.