Vezetési Stílusteszt: Így közlekednek a kézis klasszisok

A MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapata vett részt abban a kampányban, mely az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának szakmai támogatásával hívja fel a figyelmet defenzív, vagyis együttműködő vezetési stílus jelentőségére a balesetek megelőzésében. Kiderült: a hétszeres Magyar Kupa és háromszoros magyar bajnokcsapat három sztárja nemcsak a pályán, hanem az utakon is csapatjátékos.

2019. május 8. 8:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A bajnoki lebonyolítások maradtak, a kupáké nem A következő idényben egy helyszínen kerül sor a kézilabdázók férfi és női Magyar Kupa négyes döntőjére.

Friss hírek
Harcművészettel készül a versenyzésre Nem a megszokott felkészülési mintát követi a Super 1600 ralikrossz Európa-bajnokság jelenlegi harmadik helyezettje. Marton Gergő edzésprogramjában központi szerepet kap egy küzdősport, a kempo, amely fizikai és mentális téren is formába hozza versenyeire.
A világbajnok csapat szerződtette a rali Verstappenjét? Parc Fermé: A világbajnok csapat szerződtette a rali Verstappenjét?
Ilyen egy F1-es kör Ausztriában visszafelé Ez a videó is bizonyítja, hogy nemcsak odafelé, de visszafelé is élvezetes körre ad lehetőséget, a rövid, de izgalmas kanyarokból álló spielbergi Formula-1-es pálya.
Nem biztos, hogy megoldódtak Raikkönenék gondjai Fred Vasseur csapatfőnök nagyon örül annak, hogy Kimi Raikkönen ilyen jó eredményt ért el a Francia Nagydíjon, de óvatosságra intette csapatát. Nagy fejlesztést hoznak Budapestre.
A Williams segített megalkotni a világ leggyorsabb traktorát Parc Fermé: A Williams segített megalkotni a világ leggyorsabb traktorát
Újabb fejlesztésekkel érkezik a Ferrari Ausztriába A Ferrari további fejlesztésekkel érkezik az Osztrák Nagydíjra, mivel a Franciaországra készített újítások nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, sőt nem is használták azokat végül.

Kopaszként készül utolsó idényére Juhász Roland Kopaszra nyírta egymást Juhász Roland és Huszti Szabolcs, a Mol Vidi két sztárja a Magyar Kupa-győzelem tiszteletére. Előbbi megerősítette a Borsnak, az utolsó idényének vág neki.

Top hírek:
Két éve történt Vettel és Hamilton emlékezetes bakui ütközése Parc Fermé: Két éve történt Vettel és Hamilton emlékezetes bakui ütközése
Hamilton: A teszteken borzalmas volt vezetni a Mercedest Az idén eddig megrendezett nyolc versenyen 100%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a Mercedes. Pedig Lewis Hamilton szerint a szezon előtti teszteken még szörnyű volt vezetni a gépet.
F1-Archív: Egymillióra büntették a Ferrarit Hülkenberg Le Mans-i győzelme az F1-es pilóták minőségére mutatott rá, nem versenyezhet a McLaren új autója, Barrichello szenzációs pole-t szerzett a Stewarttal: ezek voltak június 26. hírei.
Máris beegerészte magát az F1 előszobájába az új Red Bull-növendék O'Ward Parc Fermé: Máris beegerészte magát az F1 előszobájába az új Red Bull-növendék O'Ward
A világbajnok csapat szerződtette a rali Verstappenjét? Parc Fermé: A világbajnok csapat szerződtette a rali Verstappenjét?
Vandoorne már a Mercedest teszteli Parc Fermé: Vandoorne már a Mercedest teszteli