Ő az anyukám Puzsér listáját osztogatták a megtámadott politikus gyerekének

Annál az iskolánál is osztogatták Puzsér Róbert elfogadhatatlan ellenzéki jelölteket listázó szórólapját, ahová az ezen támadott I. kerületi polgármesterjelölt, V. Naszályi Márta kisfia is jár, a gyerek felnőtteket megszégyenítő higgadtsággal reagált az anyját gyalázó lépésre. A PM politikusa szerint egyetlen iskolánál sem lenne szabad kampányolni, a politikai pedofília nem jelenhet meg Budapest utcáin.

2019. május 9. 9:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tűzszünetet hirdetett Puzsér Róbert A főpolgármester-jelölt azonban a tűzszünet meghirdetésével egy időben még egyet odaszúrt kihívójának, Karácsony Gergelynek.

Puzsér Róbert az EP-választásig felfüggesztette főpolgármesteri kampányát Európa sorskérdései megérdemelnek két hét tűzszünetet.
Szókimondó stílusban kampányol Puzsér Róbert Az ellenzéki pártok vegyesen fogadták.
Puzsér: V. Naszályi belerángatja a gyermekét egy politikai vitába Az I. kerület MSZP-P-s jelöltjének gyermeke kezébe is adtak olyan kampányszórólapot, amelyen Puzsérék pocskondiázzák a kerületi ellenzéki jelölteket. Puzsér szerint V. Naszályi rángatja bele gyerekét...
Nem kapott pozitív választ Puzsér Róbert Egyelőre nem lépnek a baloldali pártok, nincs hír arról, hogy változtatnának a fővárosi, kerületi polgármesterjelöltek listáján Puzsér Róbert tegnapi nyilatkozatának hatására
Puzsér Róbert is elítéli Bangóné Borbély Ildikó kijelentését Az MSZP és a Párbeszéd ugyanakkor tovább mentegeti a politikust.

Puzsér szerint Karácsony Gergely egy identitás nélküli politikai massza Újabb ellenzéki egyeztetés fulladt kudarcba a balliberális pártok miatt Puzsér Róbert szerint hangzott el az M1 Híradójában.
Puzsér Róbert ismét felszólította Karácsony Gergelyt A zuglói parkolási botrány miatt Puzsér szerint Karácsony alkalmatlan polgármesternek.
A parkolási botrány miatt támadja Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert Új irányt vett az ellenzéki előválasztási vita Budapesten hangzott el az M1 Híradójában.
Medián: Esik a politikusok népszerűsége, Puzsér negatív rekordot döntött A teljes LMP-vezérkar bezuhant a hosszú ideig sereghajtó Gyurcsány Ferenc alá.
Puzsér azt ajánlja Majkának, hogy ne háborogjon, inkább érje be a pénzzel és az ország imádatával A Fonogram körüli minibotrány még mindig lázban tartja a közvéleményt.
A semmiből bukkant elő a szervezet Egy, a semmiből feltűnt civil szervezet, az „aHang” vállalta az ellenzéki előválasztás megszervezését. Ezt az interneten jelentették be. Azt mondják: ők megfelelnek az elvárásoknak, mert...