Leclerc: Nem olyan rossz a Ferrari, mint amilyennek tűnik

Négy olyan futamon van túl a 2019-es F1-es szezon kezdetén az olasz istálló, amelyek során semmi nem úgy sikerült számukra, mint várták. Charles Leclerc szerint még kár kongatni a vészharangokat, de Barcelona sok mindenre választ adhat.

2019. május 9. 18:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ferrari: Ugyanaz a gond az év eleje óta Mattia Binotto szerint a fejlesztéseik műküdnek, de a gumikat nagyon nehéz megérteni - a problémáik ugyanazok most, mint a szezon első futamán, azóta nem sikerült őket megoldani.

Megtalálták a tesztvezetés közben ellopott kétmillió eurós Ferrari ritkaságot Az autó első tulajdonosa állítólag Eddie Irvine egykori Forma-1-es pilóta volt. 
Az idei Ferrari és a V8-as motorhang Parc Fermé: Az idei Ferrari és a V8-as motorhang
A Ferrari egész koncepciója téves lehet Az egyensúly és leszorító mellett az aerodinamikai alapkoncepció is lehet magyarázat Binotto szerint a nagy lemaradásra ha utóbbi igaz, az katasztrofális hibának tűnik. Wolff úgy gondolja, lehet alap...
Leclerc: Most nem volt gond a csapatutasítás A Ferrari ezúttal mindkét pilótájának kedvezett: amikor Leclerc volt gyorsabb, őt engedték előre, amikor pedig Vettel, akkor a németnek jutott a zöld út. A monacói elégedett a helyzettel.
A rivális sokkal többet várt a Ferraritól Ment a fogadkozás, hogy az új fejlesztésekkel és a frissített Ferrari-motorral Sebastian Vettelék Barcelonában megmutatják. Pierre Gaslyt is meglepte, hogy a Scuderia csak ennyire volt képes.

A paddock Hamilton-Bottas vb-csatára készül Ha a továbbfejlesztett motorral sem nyernek, a Ferrari végképp fújhatja az idei vb-t! Ez volt az általános vélekedés csütörtökön, az évad első európai futamának helyszínén, Barcelonában, ahol pénteken...
A Ferrari-vezér szerint minden adott a vb-címhez Messze elmaradt az olasz konstruktőr teljesítménye az első versenyeken a vezetőség elvárásaitól. Louis Camilleri szerint két kiváló versenyző és egy nagyszerű csapatfőnök a biztosítéka, hogy továbbra ...
Száguld a Ferrari, zsebébe nyúl a Porsche, bukik a BMW A britek a bőrükön érezhetik a Brexitet, annak tulajdonítják ugyanis, hogy az autóeladások a szigetországban erősen, 4,1 százalékkal csökkentek. Visszaestek a német, de nőttek az olasz és a spanyol ér...
Hamilton szerint a Ferrari is vb-esélyes Bár nem szerepelt túl jól, és sokszor a taktika miatt alulmaradt az olasz istálló a Mercedesszel szemben, Lewis Hamilton továbbra sem írná le őket a világbajnoki címért folytatott csatában.
Hamilton bízik a Ferrari javulásában A Mercedes ötszörös világbajnoka nem győzi dicsérni csapata idei teljesítményét, amit szinte tökéletesnek tart, ám eközben szeretné, ha az olaszok felnőnének hozzájuk.
Vettel: A gumik miatt szenvedünk Sebastian Vettel elismerte, hogy a Ferrari mégsem olyan versenyképes, mint az a téli tesztek alatt tűnt. Ennek legfőbb okát az autó gumikezelésében látja a négyszeres világbajnok.