Kidöntötte a zajvédő falat egy autós a Nagykőrösi úton

Félpályán halad a forgalom.

2019. május 10. 12:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Tömegével küldik vissza a vásárlók az online rendelt termékeket - Az győz, aki előbb ér oda A logisztikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága a kiscsomag-szállítás és ezzel együtt az e-kereskedelem előretörése. Magyarországon tavaly az online kiskereskedelmi forgalom mintegy 425...
Akár egy órán belül is szerezhetünk pénzügyi segítséget A személyi kölcsönök piaca is tartja az iramot a digitális fejlődéssel. Ma már nagyon kényelmesen tudunk például hitelt igényelni. De vajon mennyi időbe telik, mire a számlánkon lesz a pénz?
Kiszivárgott: második Brexit-népszavazás jöhet A röviddel ezelőtt véget ért, viharos kormányülésen állítólag azt javasolta Theresa May, hogy szabad kezet ad a Konzervatív Párti képviselőknek egy második brit népszavazásról szóló parlamenti döntés...
Megszólalt a férfi, aki 23 milliárd forintnyi Bitcoint költött két pizzára Vasárnap este kerül adásba a 60 Minutes című műsor legújabb része, amelyben interjú látható a Bitcoin Pizza Guy néven elhíresült férfivel.
Új operációs rendszerrel helyettesítené a Huawei az Androidot A Huawei kiadta a Hongmeng operációs rendszert
Zelenszkij kiírta az előrehozott parlamenti választásokat Július 21-re tűzte ki az előrehozott választásokat.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.