One Piece: World Seeker teszt - izgalmas ugrás, fájdalmas landolás

Oké, hogy a Bandai Namco sorra gyártja az animés játékokat, de amíg nem javul a minőség, nem örülhetünk.

2019. május 10. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyáron jön a One Piece World Seeker első kiegészítője A DLC érkezésének pontos dátuma egyelőre még nem ismert, de heteken belül várható.

Jump Force - trailert kapott All Might, bemutatkoztak a DLC-karakterek A Bleach, a My Hero Academia, a Naruto, a One Piece és a Dragon Ball Z szereplőivel bővül a felhozatal.

Friss hírek
Dark Souls 3 - az új moddal a NieR: Automata főszereplőjével játszhatunk Aki a Dark Souls 3-at és a NieR: Automatát is szereti, az most boldog lehet, hiszen mixelheti a kettőt.
Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.
Tom Clancy's The Division 2 - lehet, hogy máris gyengítik az első raidet A konzolosoknak eléggé meggyűlt a bajuk a játék legelső raidjével, de a fejlesztők szerencsére figyelnek a visszajelzésekre.
Battlefield V - elképesztő mutatványt produkált az egyik játékos A trükk nem új, de eddig még nem láttunk olyat, hogy valaki a DICE új játékában megcsinálta volna azt.
2021-ben érkezik a Mortal Kombat-film Azt már eddig is tudni lehetett, hogy idén kezdődnek el a forgatási munkálatok, ám a mai napon a premier pontos dátuma is kiderült. Sajnos még két évig Mortal Kombat-film nélkül maradunk.
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.

Ezért nem fog megtörténni egyhamar a Tekken - Street Fighter crossover A Bandai Namco elmagyarázta, hogy miért nem érdemes várni a játékra, amire már hosszú évek óta várunk.
Code Vein - májusban indul a hálózati tesztkör Az idei esztendőre átcsúsztatott Code Vein hamarosan egy meghívásos, főleg a hálózati tesztelésre kihegyezett próbakört kap. A Bandai Namco azt is elárulta, mi mindent próbálhatnak majd ki a rajongók.
Jump Force - Középpontban All Might A Bandai Namco lerántotta a leplet az érkező karakterek teljes listájáról.

Top hírek:
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.
Tényleg tempós SSD-t kaphat az új PlayStation A fejlesztői gép prototípusa a 6 GB/s-ot adatátviteli sebességet ostromolja.
Feltűnt a PCI Express 4.0 pár 400-as sorozatú Gigabyte alaplapban Ez még nem jelent semmi biztosat, de kísérletezik a cég az érkező Ryzenek új képességének kihasználhatóságával.
John Wick: 3. felvonás - Parabellum filmkritika John Wick vétett a bérgyilkosok szabályai ellen, így a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj mindenki céltáblájává teszi. Egészen Marokkóig kell majd menekülnie, hogy feloldozást kapjon.
Csupa kijelző lesz a Redmi csúcsmodellje A Redmi K20-ról egyre több információ érkezik, kivéve a bemutató hivatalos dátumát. Azt továbbra sem tudjuk.
Sniper Elite V2 Remastered teszt - Berlin elesett Tényleg szebb lett valamivel a Sniper Elite V2, de hiányosságai ennyi év után még inkább zavaróak, mint eredetileg.