One Piece: World Seeker teszt - izgalmas ugrás, fájdalmas landolás

Oké, hogy a Bandai Namco sorra gyártja az animés játékokat, de amíg nem javul a minőség, nem örülhetünk.

2019. május 10. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a One Piece Pirate Warriors 4, befutott az első trailer Jövőre is a Warriors játékok stílusában folytatódik majd a kalózkaland.

Újabb képeken a Dragon Ball Z: Kakarot A Bandai Namco berkeiben készülő játék a tervek szerint valamikor a jövő évben lesz elérhető.
Blue Protocol - látványos a Bandai Namco új játékának első gameplay videója A friss trailer alapján elég pörgős játékmenetre, és persze komoly összecsapásokra számíthatunk.

Blue Protocol - új ARPG-t jelentett be a Bandai Namco Egyedül, haverokkal vagy ismeretlen társakkal is nekivághatunk majd az új világnak.
Játékfeldolgozást kap a One Punch Man A Bandai Namco megerősítette, hogy a népszerű One Punch Man is megkapja a maga játékadaptációját. A 3v3 elleni bunyókkal operáló játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal.
Így kezdődik a RAD A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Double Fine Productions közös játéka a tervek szerint augusztusban lesz elérhető.
Friss képeken a Dragon Ball Z: Kakarot Ha szívesen átélnétek ismét a Dragon Ball Z klasszikus történetét, akkor a Bandai Namco és a CyberConnect2 nyílt világú akció-szerepjátékát nektek találták ki! A legújabb képeken megmutatja magát több...