Cikibb egy fradista barátnő, mint egy felcsúti

Újpesten jártunk, ahol a Kabát Péter által vezetett zsűri a klub legszebb szurkolólányát kereste. Kiderült a csajok szépek, bunyóznának is a lila-fehérekért, és leginkább a fogaikat féltik.

2019. május 10. 16:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Tíz fokot esik a hőmérséklet - Zivatar és szélvihar söpör végig az országon A frontérzékenyek most sem lesznek boldogok.
Azbeszttartalmú szigetelést találtak a 3-as metró felújítása során Csütörtökön kezdik mentesíteni a rákkeltő anyagtól a metrót, éjszaka aggregátor zaja lesz hallható.
Ebből a ruhából egyetlen egy van a világon, és most jótékony célból eladják
National Gallery opens exhibition on surrealists An exhibition featuring some 120 works by surrealist artists from the beginning of the 20th century opened at the Hungarian National Gallery (MNG) on Wednesday.
Négy vádlottról hozott ítéletet a Human Operator ügyében a Szegedi Törvényszék A Zrt.-t vezető Czeglédy Csaba eljárásjogi okok miatt nincs a vádlottak között.
Aki nyáron belevág egy programozóképzésbe, 2020-at már szoftverfejlesztőként kezdheti Aki komolyan veszi a karrierváltást, már jövőre szoftverfejlesztőként helyezkedhet el.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Kövér Lászlóra fog hasonlítani
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.
Eltörlik a vámokat az EU és Vietnam között Ha az Európai Parlament is rábólint.
Kizárta a NOB a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget az olimpiáról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi a tornát és a kvalifikációs versenyeket is a jövőben.