Ghost of a Tale teszt - egérmese

Konzolokra is megérkezett a lopakodós elemekkel bővített akció-szerepjáték, amelynek egy tündéri kisegér a főszereplője.

2019. május 10. 21:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hangulatfokozó előzetest kapott az A Plague Tale: Innocence A játék világában nem elsősorban csak a patkányok jelentik a veszélyt, egyéb "szörnyekkel" is meggyűlik a bajunk.

A Plague Tale: Innocence - nem a patkányok a legveszélyesebb ellenfeleink Velük is vigyázni kell, de az emberekkel még inkább.
Lassan küszöbön az A Plague Tale: Innocence megjelenése A készítők a minap egy friss trailerrel jelentkeztek, amely kifejezetten hangulatos lett.
A Plague Tale: Innocence - videó foglalja össze, milyen lesz a játékmenet Nemrég egybefüggően láthattunk 8 percet, most egy rövidebb videóban nézhetünk meg több jelenetet.

Ansel-támogatással jön az A Plague Tale: Innocence Alig két hét van még vissza a játék megjelenéséig, melyről a mai napon hivatalosan is kiderült, hogy Nvidia Ansel-támogatással érkezik majd PC-re, konzolokon pedig remekül fogja kamatoztatni a gyorsab...
A Plague Tale: Innocence - 8 percnyi settenkedés Megnézhetjük, hogyan manipulálhatjuk a patkányokat, hogyan terelhetjük el az őrök figyelmét és juthatunk túl az utunkba kerülő akadályokon.
A Plague Tale: Innocence - vadonatúj videóban leshetjük meg a játékmenetet Kaptunk egy vágatlan gameplay trailert a jövő hónapban érkező, elég sötét kalandokat tartogató játékról.
A Plague Tale: Innocence - 8 perc lopakodás Vadonatúj, vágatlan nyolcperces előzetest kapott az A Plague Tale: Innocence, amiben azt nézhetjük meg, ahogy Amicia, a főhős igyekszik kijutni a patkányok és egyéb ellenségek sújtotta városból.
Befutott az A Plague of Tale: Innocence gépigénye A Focus Home Interactive végre hivatalosan is közzétette a 14. századi, pestisjárvány sújtotta Franciaországban játszódó akció-kalandjátékának gépigényét, mely szerencsére egészen barátira sikerült.