Megérkezett Magyarországra az egész hetes rossz idő

Győr-Moson-Sopron megyében csap le először. Jövő péntekig minden nap esni fog.

2019. május 11. 12:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Unióban nálunk van a legkevesebb megváltozott munkaképességű embernek munkája A legtöbben Fejér és Győr-Moson-Sopron megyében dolgoznak, a legkevesebben Nógrádban.

Friss hírek
Népszava: Önkormányzati irodába költöztettek be vendégmunkásokat Erzsébetvárosban Ahogy nő a munkaerőhiány, egyre gyorsabban kell valahol elhelyezni a vendégmunkásokat.
Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben a terrorizmussal vádolt Hasszán F. Kanállal és lepedővel próbált öngyilkosságot elkövetni a terrorizmussal vádolt Hasszán F. - értesült a hvg.hu. Bár az összes részlet még nem szivárgott ki, információnkat a vádlott ügyvédje megerősítette. Kelen László a hvg.hu-nak azt mondta: védence nincs jól a börtönben.
Ócska Xavér meg a lábcédulák
Donáth Anna az EP-ben: Ennél már nincs lejjebb Donáth megfontolás nélkül elhiszi azt, hogy egész Európa szerint a Fidesz patás ördög, ezért csak ki kell mondani a bűvös szót, hogy ez a képviselő „fideszes”, és máris mindenki szörnyülködve nyomja meg a NEM gombot.
Irakban folyamatosan romlik a keresztények helyzete Irakban folyamatosan romlik a keresztények helyzete - mondta Benedict Kiely misszionárius atya az egyik amerikai katolikus lapnak
Ismét új szóvivője van a Vatikánnak Az olasz Matteo Bruni személyében új szóvivője van hétfőtől a Szentszéknek; ő az első olyan világi személy, aki nem újságíróként tölti ezt a tisztséget

Egy bögrével verte agyon testvérét a magyar férfi Egy bögrével verte agyon testvérét egy Győr-Moson-Sopron megyei férfi. Bár édesapjuk látta haldokló fiát, még ő sem segített rajta.

Top hírek:
12 éves nevelt lányát erőszakolta meg egy nevelőszülő Ráadásul két éven keresztül molesztálta a kislányt.
Katasztrófa lenne a magyar EU-kilépés, de nem kizárt, hogy egyszer megtörténik Jobb bent, mint kint így lehetne a legrövidebben összefoglalni azokat az elemzéseket, amelyek arról a fikcióról készültek, hogy Magyarország kilép, illetve kilépett az unióból. Ebben a sem politikailag, sem gazdaságilag nem létező forgatókönyvben csak a Századvég elemzői találtak pozitív részeket, az elemzésre felkért egyik tanszékvezető egyetemi tanár viszont egyenesen azt állítja: ha tényleg kilépnénk az EU-ból, Magyarország kompországként végleg kikötne a keleti parton.
Cseh Katalin megtört: elismerte, volt már a Velencei-tónál
Bevásárlókocsival dobálózott a veszprémi belvárosban Két méter magasból hajigálta a parkolóra.
Videón, ahogy a rendőrök megmentik a kecskeméti plázáról leugrani készülő férfit A férfit az utolsó pillanatban húzták be a peremről.
Hamisításból is megbukott az érettségiző diák A központi informatikai rendszer hibáját kihasználva meghamisította a bukott érettségi vizsgájának papírjait.