Lech Walesa: az Európai Uniót jelenlegi formájában fel kellene számolni

A volt lengyel államfő, a Szolidaritás legendás vezetője az egyesült Európa koncepciójának szóvivője volt, most radikális javaslattal állt elő.

2019. május 11. 16:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kurz pártja szerint Európa Ausztriában kezdődik Ezzel az üzenettel kampányolnak az EP-választásokra.

Aranycsata a Premier Leagueben - bajnokavatás a Bundesligában? Európa két legerősebb bajnokságában is végletekig kiélezett a küzdelem a bajnoki címért. Angliában az utolsó forduló dönt, a németeknél a 33-as lehet a szerencseszám.
Magyarország erőt adhat Európának Valódi európai testvériségre van szükség, fontos, hogy Európa ne veszítse el a lelkét - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a keresztény Európáról és Magyar...
Bakondi: Nagyon félresiklott az Európai Unió A belbiztonsági főtanácsadó szerint aki családban, hazában, kereszténységben gondolkodik, azt megbüntetik.
Varga: Európa nyugati fele nem tartja fontosnak, hogy megőrizze identitását A migráció és a terrorizmus összefügg a pénzügyminiszter szerint.
Nem csak Orbán, az MSZP is osztrák kapcsolatokat épített ma Így akarták megmutatni, hogy Európa két lehetséges út közül választhat, az egyik Orbáné, a másik a szociáldemokratáké.

Buffett a Brexit ellenére befektet Nagy-Britanniában Az EU-val való kapcsolatok bizonytalansága ellenére még többet szeretne befektetni a szigetországban és Európa más részein is nyilatkozta Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere.
Mit adott az Európai Unió a 2004-ben csatlakozott országoknak? Magyarország 15 éve tagja az Európai Uniónak.
Örökségvédelemre összpontosító európai hálózat jöhet létre Az örökségvédelemre összpontosító európai hálózat létrehozásáról tanácskoztak pénteken Európa-ügyi miniszterek és kulturális miniszterek Párizsban, az eseményen Magyarországot Takács Szabolcs, a M...
Európa-liga: Lépéselőnyben a londoni gárdák - videók Remekelt az Arsenal, felállt a Chelsea.
Európa Liga elődöntő eredmények és gólszerzők Európa Liga elődöntő eredmények és gólszerzők hir Európa Liga eredmény top téma panucci cs, 05/02/2019 - 00:17 Az Arsenal a Valenciáva...
Európa az önfeladással romokba dől Törökországban 4 millióan várnak arra, hogy amint lehetőségük nyílik rá, elinduljanak Európa irányába. Afrikából a következő években nagyjából 60 millióan indulnának el Európa felé. Európa a világ e...