Újra dobogóra állhatott Michelisz

Nagyot küzdött pozíciójáért, és az előrébb lépésért is.

2019. május 12. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Michelisz semmit nem csinálna másképp Csak a második szabadedzés után kezdett bízni.

WTCR: Lekopírozták az első időmérőt a másodikon, ismét Catsburg és Michelisz az első sorban Parc Fermé: WTCR: Lekopírozták az első időmérőt a másodikon, ismét Catsburg és Michelisz az első sorban
Michelisz szerint két tizeden belül a teljes mezőny Hallatlanul szoros küzdelmet jósolt a WTCR e hétvégi, Slovakia Ringen sorra kerülő hétvégéjére Michelisz Norbert, köszönhetően a Balance of Performance hathatós közbenjárásának.
Michelisz: Most először a szezonban erőből is lehet esélyünk A szokatlan WTCR-időterv miatt pár órán múlhat a hétvége Szlovákiában, ahol már tényleg versenyképes lehet a Hyundai.
Michelisz: Feltankoltam pozitív energiából a Hungaroringen A pole és a legjobb hyundaios eredmény miatt elégedetten zárt a hazai WTCR-futamon, még ha a futamgyőzelem egy buta hibán is ment el.

Így szerezte meg idei első pole-ját és dobogós helyét Michelisz Norbi Parc Fermé: Így szerezte meg idei első pole-ját és dobogós helyét Michelisz Norbi
Michelisz: A kocsi tökéletes volt, de nem vagyok elégedett Michelisz és Tassi Attila is a pozitívumokat kereste a WTCR hungaroringi futama után.
Hatalmas balesettel indult Michelisz csapatának szezonja Engstler törte meg a kocsit a TCR Európa-kupa időmérőjén, Nagy a fordított rajtráccsal arathat.
Michelisz Norbert: A dobogóhoz most szerencse is kell WTCR: Tassi bízik Elda harcosságában Mogyoródon.
Michelisz először nem bírt a hazai nyomással Magyarországra érkezik a WTCR népes mezőnye, ennek apropóján pedig a közönségkedvencet faggatták érzésekről, honfitársakról és kedvenc kanyarokról. Kérdezz-felelek Michelisz Norberttel.
WTCR: három magyar induló a Hungaroringen A Zengő Motorsportnál versenyző Tenke Tamás kapott szabadkártyát, ott lesz Michelisz és Tassi mellett.