Puzsér két hét egyoldalú tűzszünetet hirdetett

Az EP-választásig felfüggeszti a kampányát.

2019. május 13. 12:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Pálffy Ilona: Segíteni kell az Ukrajnából jövő szavazókat Az NVI elnöke beszélt az ukrán határnál kialakult helyzetről is az NVB vasárnap esti ülésén.
Merre fordult az EU? Európai eredményváró percről percre Mit jelent a rekordközelinek tűnő európai választási részvétel? Valóban a migrációról mondanak véleményt az uniós polgárok, ahogy azt a populisták jósolják? Marad-e az unió vezető ereje az Európai Néppárt, ők adják-e majd a Bizottság elnökét? Kik lesznek Orbán Viktor szövetségesei: az EPP vagy Salvini társasága? Kövesse az uniós eredményeket és az első reakciókat a hvg.
A közmédia hirdetésben tolja a migránsos riogatást az EP-választás napján
Buszoztatták a romákat Felsőzsolcán, feljelentést tett az MSZP Fideszes aktivisták szállították a romákat a szavazókörbe.
"Nehogy pont ezen múljon a párt sikere!" gondolhatták szombaton éjjel a Fidesznél Annyira nem akar semmit a véletlenre bízni a kormánypárt, hogy képesek voltak a XII. kerületi postaládákba szombaton éjjel 22 óra körül beletömködni Gulyás Gergely miniszter, a körzet országgyűlési képviselőjének képviselői beszámolóját. A brosúráról olvasónk küldött fotót.
Lehet, hogy a Fidesz mozgósító reklámját sok szomszéd utálni fogja A Fidesz óriási lendülettel kampányol az EP-választás napján is, a helyi szervezetek is óránként posztolnak a Facebookon. A Tolna megyei 3-as körzet szervezete például azokra is gondolt, akiknek a szomszédjuk a telken vagy a szőlőben töltötte a hétvégét.

Top hírek:
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Keresztelő volt ma az Orbán családnál
Mintegy százezren tüntettek Tel-Avivban a demokrácia védelmében A szervezők szerint százezres tömeg tüntetett szombat este a demokrácia védelmében Tel-Avivban
EP-választás - Megkezdődött a voksolás az ázsiai kontinensen Megkezdődött az óceániai és ázsiai magyar külképviseleteken az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választása helyi idő szerint vasárnap reggel
Több mint 17 kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök egy szombati akcióban A BRFK és az NNI nyomozói három embert Pomázon, egyet pedig Budapesten fogtak el.
Nincs ötös a lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 22 (huszonkettő) 33 (harminchárom) 47 (negyvenhét) 51 (ötvenegy)         66 (hatvan...