Montenegrói házelnök: Magyarország máris sokat segített

Ivan Brajovic az M1-nek adott exkluzív interjút.

2019. május 13. 21:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Most tölti a 46-ot! Így néz ki ma Betty, a csúnya lány! - Fotók Fel se ismernéd.
Különös tengeri teremtményre bukkantak Dániában Egy dániai múzeumban őrzött szokatlan alakú cetkoponyán végzett DNS-elemzésnek köszönhetően először találtak bizonyítékot kutatók az arktiszi vizek két fenséges teremtménye, a narvál és a beluga kereszteződésére.
Ez lehet a közeljövő legizgalmasabb befektetése - de még túl sok a kérdés A Magyar Nemzeti Bank az elsők között hoz létre elkülönített zöldkötvény-portfóliót devizatartalékában. A jegybank jó érzékkel időzített akciója ráirányítja a figyelmet egy gyorsan növekvő, de egyelőre nem kellőképpen szabályozott területre, amely nemes célt szolgál, de számos kérdést is felvet. Gáspár András, a Privátbankár.
Több tízezer újabb lakásvásárló jön: versenyt futnak a bankok a hitelfelvevőkért Próbálnak egyre kedvezőbb hitelkonstrukciót adni...
Beto ORourke megadóztatná azokat a családokat, ahol nincs katona A veteránok egészségügyi kiadásait fizettetné velük a demokrata elnökjelölt-aspiráns.
Lehet ennél édesebb? Azt hitte, betörtek hozzá, erre majd elolvadt a szíve! videó Nagyon megijedt egy connecticuti lakástulajdonos, miután távollétében bejelzett az okostelefonja, hogy valami mozgás beindította a lakás biztonsági kameráit. Természetesen betörőre gyanakodott, arra azonban még véletlenül sem számított, amit a képernyőn látott.  Otthonába ugyanis nem egy bűnöző, hanem barátnője tört be, aki fogta magát, és elkezdett táncolni a konyha kellős közepén a férfi kutyájával.

Top hírek:
"Majd elvágjuk a Karmelita kolostorban a zsinórt" Lezajlott az újabb főpolgármester-jelölti vita, ezúttal az ATV stúdiójában. Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor villámkérdésekkel megfogható.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Karácsony announces 'Animal Protection Charter' Gergely Karácsony, the Budapest mayoral candidate of the Socialist-Parbeszed party alliance, pledged on Sunday to create an "Animal Protection Charter" to help the peaceful coexistence of men and domestic animals.
Idén is megrendezik a világ legnagyobb Shrek-fesztiválját, ahol hagymát hánynak és üvöltöznek a Shrek-rajongók
A pilóta sem gondolta komolyan, hogy fél kézzel rángatja majd az égő roncsot
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.