Így nézhetnek ki a következő Apple iPhone-ok

A sok szivárgásnak hála körvonalazódott, hogy milyen lesz az iPhone XI, az iPhone XI Max és az iPhone XIR(?).

2019. május 14. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Túlmelegednek a 2015-ös, 15 hüvelykes Macbook Pro gépek akkumulátorai Az Apple természetesen téritésmentesen vállalja a problémától érintett gépek javítását.

Kigyulladhatnak a régebbi MacBook Prók, visszahívja őket az Apple Ingyen kicseréli bizonyos típusú MacBook Prókban az akkumulátort az Apple, hogy ezzel előzzön meg egy esetleges tüzet. Mutatjuk, mely gépekről van szó.
Drágák az iPhone-ok? Ez még semmi, hamarosan sokkal többe kerülhetnek A Huawei-bojkottban kicsúcsosodó, a Kínával szemben hirdetett amerikai kereskedelmi háború az amúgy sem olcsó iPhone-ok árára is hatással lehet. Kérdés, megengedheti-e ezt magának az Apple.
Új, kis kijelzős iPhone-on dolgozik az Apple Úgy néz ki, mint az iPhone X-ek, és csatlakozni tud az 5G hálózatokra. 2020-ban kerülhet piacra.
Nem biztos, hogy jó ötlet most MacBookot venni, újak jöhetnek Néhány hónapon belül felfrissítheti MacBook-szériáját az Apple, erre utalnak az eurázsiai gazdasági szervezet adatbázisába feltöltött új modellszámok.
Egyszerűen bonyolódik az Apple imádott-utált rendszere Akkorára hízott az Apple médiamenedzselő programja, hogy már alig tud mozdulni. Ezzel együtt az iTunes nem hal meg, sőt még csak nem is mindenki számára alakul át.

Érdeklődik az Intel kivégzett, 5G-s üzletága után az Apple? Ez biztosan kedvezőbbé tenné a cégnek a modemek tervezését.
Megújult a Windows 10-re írt Apple iCloud app Az Apple kevésbé koncentrál azokra, akik PC-t használnak az iPhone-juk mellett, de most itt a megújult iCloud app a Windows 10-re.
A Huawei babérjaira törne az iPhone 11 éjjeli módja Egyre népszerűbbek a többelemes, esti fényképezőmódok. A mókából állítólag az Apple se fog kimaradni.
16 országban indult el az Apple Pay a Revolutnál Mától 16 országban már az Apple Pay szolgáltatása is elérhető Revolut kártyával, de Magyarország nincs közöttük. Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology...
Egyre több a vád: két iOS-es fejlesztő beperelte az Apple-t az App Store miatt Egyre többen hallatják a hangjukat az Apple alkalmazás-terjesztési gyakorlata miatt. Legutóbb két fejlesztő indított pert a cupertinói óriásvállalat ellen.
A Windowson tovább él az iTunes Az Apple az idei WWDC-n jelentette be, hogy megszűnt a népszerű szoftver.