Meghalt a világ eddigi legidősebb embere

A férfi 1896 márciusában születhetett.

2019. május 15. 5:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Bár bezártak a szavazókörök, az eredményre 23 óráig várni kell Meg kell várni, amíg az Európai Unió valamennyi tagállamában véget ér a választás.
Hidvéghi: Köszönjük a rekordmagas részvételt! Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató állt a színpadra Semjén Zsolt után. Ő is arról beszélt, hogy köszöni a rekordmagas részvételt. Egyértelmű, hogy
Megmagyarázzuk a választást Élő adásban az Index. A politika rovat munkatársai beszélgetnek a választás eddig ismert adatairól. Milyen eredményre lehet számítani a magas részvételből, milyen belpolitikai következményei lehetnek a mai napnak?
Finnországban már összesítenek, csak az ötödik helyen állnak a szélsőjobboldaliak A néppárti KOK nyerte az EP-választást.
Denevér repült be egy besenyőteleki szavazóhelyiségbe Sikerült kiterelni.
A máltai kormánypárt kényelmeset nyert Az exit pollok szerint a Máltának járó hat mandátumból (ami a legkevesebb az EU-ban) négyet el is vihettek

Top hírek:
Meghalt Murray Gell-Mann, a kvarkelmélet megalkotója A Nobel-díjas részecskefizikus pénteken, 89 éves korában hunyt el.
Új szintre emelte a kicsinyes bírózást a Vidi FC honlapja a győztes kupadöntő után
Elég hülyén néz ki, mikor valaki futás közben egy szöget maga előtt tartva szúr ki lufikat, de higgyék el, van értelme
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Nemzetközi bíróság utasította az oroszokat az elfogott ukrán tengerészek szabadon engedésére Pont kerülhet a tavaly novemberi kercsi incidens végére, de kicsi az esélye, hogy így is lesz.
Továbbra is feszült a helyzet a Balkánon Bosznia-Hercegovina észak-nyugati részén már mintegy 5000 migráns torlódott fel.