Drift Games amikor a technika ördöge darabokra szed

Rekord számú nevező vágott neki az idei Drift Games-nek, melyet ezen a hétvégén rendezett meg a Drifting.hu csapata a minden ízében megújult máriapócsi Rabócsiringen. Volt egy olyan vendég azonban, akit senki sem hívott, mégis sok pilóta orra alá borsot tört: hát persze, hogy a technika ördögére gondoltam.

2019. május 15. 9:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Drift Games amikor a technika ördöge darabokra szed PRO (OB1) és PRO2 (OB2) kategóriában is hirdettek győztest.

Friss hírek
Dieter Zetsche utolsó napja a Daimlernél - a BMW szerint Parc Fermé: Dieter Zetsche utolsó napja a Daimlernél - a BMW szerint
ÉLŐ: A Monacói Nagydíj első edzése Indul az utcai őrület, kövessétek a monacói nyitóedzés minden történését élő szöveges közvetítésünkön keresztül!
Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.
F1 Future Stars pályázati felhívás Parc Fermé: F1 Future Stars pályázati felhívás
Erő a maximumon: az új BMW X5 és X7 M50i A felsőkategória és a luxusszegmens új Sports Activity Vehicle csúcsmodelljei a BMW TwinPower Turbo technológiával dolgozó V8-as benzinmotor 390 kW / 530 lóerő maximális teljesítményével, a típus-specifikus futómű-technológia vérpezsdítő agilitásával és a BMW M sport differenciálmű mérnöki precizitásával az abszolút menetdinamika új dimenzióját váltják valóra.
Watson: Szánalmas, hogy Hamilton nem tudott pár jó szót szólni Laudáról Niki Lauda egykori csapattársa, John Watson szánalmasnak nevezte Lewis Hamiltont, amiért a háromszoros világbajnok halálára hivatkozva kihúzta magát a sajtókonferencia alól. Helyette Bottas ült be.

Drift Games újratöltve Vérre menő játék a drift pilóták között.
Makai György újabb győztes hétvégéje a Rabócsiringen Az első hazai ralikrosszos futamán debütáló Hankook Racer Cup RX mezőnye egy izgalmas, viszontagságokkal teli hétvégén van túl, ami ismét Makai György győzelmével zárult.

Top hírek:
A Kentucky Kölyökre emlékeztek a MotoGP sztárjai Pontosan két esztendővel ezelőtt, 2017. május 22-én veszítette el életét a MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden. A mindössze 35 évet élt amerikai motorosra emlékezett a mai mezőny három kiemelkedő sztárja, Marc Marquez, Andrea Dovizioso és a Kentucky Kölyök egykori csapattársa és legnagyobb riválisa, Valentino Rossi.
Kiosztotta támogatásait az MNASZ Tehetséggondozó Programja Parc Fermé: Kiosztotta támogatásait az MNASZ Tehetséggondozó Programja
Leclerc Bianchira és édesapjára emlékezik sisakjával Parc Fermé: Leclerc Bianchira és édesapjára emlékezik sisakjával
A Renault fogott egy Mégane-t és rekordot döntött vele a Nordschleifén Parc Fermé: A Renault fogott egy Mégane-t és rekordot döntött vele a Nordschleifén
Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.
Két akciós SEAT a nagycsaládosoknak A családvédelmi akcióterv keretein belül a három- vagy többgyermekes családok valamint az egyszülős nagycsaládok 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe 2019. július 1-től 7 vagy több személyes újautó vásárlása esetén. A SEAT szerencsés helyzetben van, hiszen széles modellpalettájáról két eltérő karakterű személyautót is tud ajánlani az akció iránt érdeklődők számára.