Azzo divatbemutató a színfalak mögött és a kifutón

2019. május 15. 11:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Hatalmas a botrány Kylie Jenner fotója körül Szerinted kinek van igaza?
Százezer új beteget regisztráltak HIV-fertőzéssel Aggasztó adatokat tettek közzé.
Mégsem veszett nyoma a BRFK összes munkatársának személyes adatait tartalmazó pendrivenak A BRFK egyik munkatársa még januárban veszített el egy 4 GB-os pendriveot, rajta az összes munkatársuk személyes adataival. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emiatt 5 millió forintra bírságolta a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a hanyagságért, de az adathordozóról azóta sem lehetett tudni semmit.
Kedvenceink kedvencei - 345. rész A Zenebutik sztárjai mutatják be kedvenc zenéiket. Megtudhatjuk, hogy nekik milyen zene tetszik. Mit hallgatnak a kocsiban utazás közben, vagy otthon ebédnél, kávézáskor és melyek azok a zenék, amelyekre szívesen buliznak. Kedvenceink kedvencei a...
Miután elvesztette szüzességét, Miley Cyrus nem akarta tovább játszani Disney-s szerepét Miley Cyrusban valami megváltozott az első szexuális élménye után. Ma már sokkal teljesebbnek érzi magát, mint a Hannah Montana-korszakban.
Centiken múlott a tömegkatasztrófa egy gép leszállásakor videó Hajszálon múlott, hogy nem történt tragédia, amikor a British Airways egyik repülőgépe Szkíathosz szigetén landolt. A gép ugyanis csak centikre kerülte el a leszállópálya mögötti úton ácsorgó turistákat, ráadásul a kifutó betonját is épp, hogy elérte, mielőtt földet értek volna a kerekei. A hátborzongató landolásról az egyik turista készített egy videót, ami felkerült a YouTubera is.

Top hírek:
Az önbizalom-építés 9 lécsőfoka: ezt tanácsolják a pszichológusok Hogyan lehetsz magabiztosabb kilenc egyszerű lépésben?
Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.
Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt Renáta így hasonlít rá Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Madárka - 42. rész Selim előre eltervezett szándékkal betör Besime házába, mikor Seyfettin és Kamran elmegy otthonról. Feride-t elrabolja, Necmiye-t pedig meglövi.
Keller megölné Rolandot - Kedd 20.20 Márk szerint Rolandot csak egyetlen módon lehet kiiktatni, mégpedig ha megölik. Gyöngyi megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, Alex pedig minden erejével azon van, hogy meggyőzze Melit, hogy az ő oldalukra álljon.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund