Elfogták a helsingborgi támadás feltételezett gyanúsítottját

A körözött férfi a helyi zsidó közösség vezetőjére támadt egy késsel, az indítékai egyelőre nem ismertek.

2019. május 15. 13:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump segítene megoldani a kasmíri konfliktust Tárgyalni menne, nem fegyvert vinne az India és Pakisztán közötti konfliktuszónába.
Macron: 14 ország támogatja a francia-német elosztási mechanizmust Kérdés, pontosan mely országok hajlandóak részt venni az együttműködésben.
Több ezren tiltakoztak San Juan utcáin a kormányzó lemondását követelve Szexista, homofób, sértő üzenetváltások kerültek nyilvánosságra.
Bombafenyegetés ért több mecsetet és a Baloldal központját is Németországban Feltételezhetően neonáci szélsőségesek fenyegetőztek, de bomba nem volt sehol.
Az EU humanitárius segélyt küld a dél-ázsiai árvízkárosultaknak Az Európai Unió 10,5 millió euró humanitárius segély folyósításáról döntött a Dél-Ázsia-szerte pusztító áradások és földcsuszamlások miatt nélkülözők számára - közölte az Európai Bizottság hétfőn.
Hét kalóz cipőt és pénzt lopott egy dél-koreai hajóról A legénység két tagja kisebb sérüléseket szenvedett.

Top hírek:
Árvíz ejtett csapdába több tucat kirándulót Kínában Négyen meghaltak, többen eltűntek.
Fehérbe öltözött civilek ütötték-vágták a tüntető hongkongiakat Erőszakos eseményekbe torkollt a hongkongi tüntetéshullám legújabb megmozdulása hétfőn hajnalban, a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, egy civil csoport pedig megtámadta a demonstrálókat derül ki a South China Morning Post című hongkongi lap internetes felületén közölt tudósításból.
Hiába kértek segítséget a botokkal megvert tüntetők Egy központi vasútállomáson fehér pólót és egyenmaszkot viselő férfiak támadtak tüntetőkre.
Hét kalóz cipőt és pénzt lopott egy dél-koreai hajóról A legénység két tagja kisebb sérüléseket szenvedett.
Demokrata bizottsági elnök: Bizonyíték van Trump bűnösségére A héten két bizottság is meghallgatja Robert Muellert, Trump zaklatásnak véli a vizsgálatot.
A Nép Szolgája nagyot nyert Ukrajnában A Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mögött álló párt várhatóan nagy arányú győzelmét erősítik meg azok a hivatalos részeredmények, amelyeket hétfőn hajnalban tettek közzé Kijevben az előző nap megtartott előrehozott ukrajnai parlamenti választásokról jelentette az Unian ukrán hírügynökség.