Elfogták a helsingborgi támadás feltételezett gyanúsítottját

A körözött férfi a helyi zsidó közösség vezetőjére támadt egy késsel, az indítékai egyelőre nem ismertek.

2019. május 15. 13:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Sem a pufajka, sem a Nobel-díj nem menthet fel a pedofília bűne alól! A lengyel miniszterelnök különbizottságot állít fel a pap pedofília vizsgálatára.
Oroszországban is hasít a sajtószabadság a legismertebb lap újságíróit rúgták ki egy cikk miatt Tiltakozóakciót hirdetett a legismertebb oroszországi napilap, a Kommerszant kétszáz újságírója miután egy cikk miatt kirúgták a lap két ismert szerkesztőjét. 11 újságíró már be is jelentette, kilép a Kommerszantból.
Naponta ötezer ember menekül el Venezuelából Több millióan éheznek, a kisgyerekek egyötöde alultáplált. 3,7 millió ember már elmenekült.
Újsághirdetésben keresnek titkosügynököket Szlovéniában Elemzőkre, technikusokra és jogászokra is szükségük van.
Szlovénia nyilvános pályázat útján keres titkosügynököket Hét üres helyre lehet pályázni.
Bizalmi szavazás jön Sebastian Kurzról Az osztrák kancellárról nemcsak a volt koalíciós partner, hanem más parlamenti erők is szavaznának. Már jövő hétfőn.

Top hírek:
Nagyon belehúzott az urándúsításba Irán Négyszeresére növelte az alacsonyan dúsított urán termelését iráni félhivatalos hírügynökségek hétfői jelentése szerint az iszlám köztársaság, amely a napokban bejelentette, hogy korlátozni fogja a nukleáris programjáról szóló 2015-ös nemzetközi megállapodásban vállalt egyes kötelezettségei teljesítését.
Előrehozott választást ajánl a venezuelai elnök Maduro saját maga nem mondana le, csak az ellenzéki többségű parlamentben szeretne új választást.
Harcot és az őt lebuktatók megtalálását ígéri híveinek Strache A korrupciós videóba belebukott alkancellár szerint ellene követtek el törvénytelenséget.
Hajdu Nóra: Európa és a világ Körülöttünk nagyvadak készülődnek. Az unió még az érdekeit sem fogalmazta meg.
Gyengül Putyin hatalma, győzelmeket aratnak a helyi lázadók Oroszország vidéki városaiban megjelentek azok az önálló civilszervezetek, amelyek nem félnek kiállni jogaik mellett, és az utóbbi időben többször visszavonulásra késztették a keménykedő rendfenntartó erőket.
Szlovénia nyilvános pályázat útján keres titkosügynököket Hét üres helyre lehet pályázni.