A Született feleségek sztárja, Felicity Huffman ennyi letöltendő börtönbüntetést kaphat

Nem állnak túl jól a dolgok

2019. május 15. 14:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagyon fontos döntés született a magyar kosárlabdában A jelige: védjük a magyar játékosokat! Kíváncsian várjuk, milyen hatása lesz!

Rage 2 tesztek - másodszorra már jobban sikerült? A külföldi kollégák rátették kezüket a Rage folytatására és bár az eddigi pontszámok alapján nem született instant klasszikus, de nem is rossz a helyzet.
Bűnösnek vallotta magát az amerikai gazdagok egyetemi felvételi csalási ügyében Felicity Huffman A Született feleségek sztárja alkut kötött az ügyészséggel, 4 hónap börtönnel megúszhatja.
Papp Lacit Belmondo is megtapsolta - 7 érdekesség a bokszlegendáról Tizenhat éve nincs közöttünk az 1926-ban született háromszoros olimpiai bajnok Papp László. Minden idők legkiválóbb magyar bokszolója életéből többé-kevésbé ismeretlen érdekességeket gyűjtöttünk össze...
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 33. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 33. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény panucci szo, 05/11/2019 - 19:00 A Dortmund még életbe...
Engedélyt kapott a kikötésre Lampedusán egy migránsokkal érkező civil mentőhajó Engedélyt kapott pénteken az olasz hatóságoktól a Mare Jonio nevű civil mentőhajó, hogy harminc migránssal a fedélzetén kiköthessen a dél-olaszországi Lampedusa szigetén, miután megállapodás született...

Herczeg Zoltán elárulja, hogyan kell meghódítani a nagybetűs nőt - Videó A csinos bűvész videóinterjúban mesélt arról, hogy miért boldog, hogy nőnek született, de ezúttal még szerelmi életébe is betekintést engedett.
Magyar színésznő díjnyertes filmje került fel az internetre Goztola Krisztina Les recherches continuent Engedj el! című kisfilmje magyar-francia koprodukcióban született.
Nem csak a neve nem dőlt még el Harry és Meghan fiának Az újszülött lehetne az első amerikai állampolgár a brit trón várományosai között. De automatikusan nem született hercegnek.
163 éve született Freud A múlt század egyik legnagyobb hatású gondolkodója volt.
Móré Mihály festő- és grafikusművésznek nyílt emlékkiállítása Debrecenben A 95 éve született Móré Mihály festő- és grafikusművész alkotásaiból nyílt emlékkiállítás vasárnap Debrecenben, a Kölcsey Központ Bényi-termében.
Huszti Péter 75 éves 1944. május 4-én született Huszti Péter Kossuth-díjas színész, rendező, a nemzet művésze, a Corvin-lánc kitüntetettje. 2002-ben két hétig ő volt a Nemzeti Színház igazgatója.