Paris Hilton megint beszólt Lindsay Lohannek

Lohan a bénánál és cikinél is rosszabb aszerint a celeb szerint, aki Legjobb barinő segge címmel jelentetett meg új dalt.

2019. május 15. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Paris Hilton cikinek nevezte Lindsay Lohant Gigászok harca.

Kim Kardashian is szerepel majd Paris Hilton új videóklipjében A csillagok tökéletes együttállása.
Mihalik Enikő szexi fotójához még Paris Hilton is kommentelt Ő is imádja.
Paris Hilton úgy éli a Coachellát, mintha még mindig 2006 lenne Bulika!
Hogy kerül több ezer gyermek ilyen magasra? Ez a legmókásabb rekordkísérlet A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Ördögűző konferenciát tartott a Vatikán Ördögűző konferenciát tartottak a Vatikánban, ráadásul az egyhetes kurzusra - idén először - nem csak a római katolikus egyházból vártak jelentkezőket, hanem más keresztény egyházak képviselőit is vár...

Brüsszel szerint Juncker a legjobb európai vezető Az isiászos politikus nem bírta ki, hogy a díjátadó ceremónián ne szóljon oda Orbán Viktornak.
Anyák a filmvásznon - avagy mit nézz meg ma anyukáddal Ezek a legjobb filmek!
Világbajnokot is megelőzve lett második a vitorlázó Érdi Mária A magyar olimpikon élete egyik legjobb eredményét érte el összetettben a French Olympic Weeken.
Szuper hely volt, most a porban fetrengenek a kutyák Budapest legmenőbb kutyás parkjánál csak egy dolgot nem vettek számításba: hogy kutyák fognak ide járni. Mára lepusztult a Városliget egyik legjobb helye.
Charlize Theron annyira röhögött a Boraton, hogy kórházba került öt napra Ebből a világ legjobb marketingje lehetett volna.
Szavazz: Melyik volt szerinted április legjobb játéka? Nem volt egy nagyon izgalmas hónap, de a Days Gone és a Mortal Kombat 11 megmentették.