Hiába kérték a pilóták a Boeinget, hogy javítsa ki a 737 MAX-gépek hibáját

Nem sokkal azt követően, hogy tavaly októberben Indonéziában lezuhant egy Boeing 737 MAX utasszállító, az American Airlines pilótái azt kérték a gyártótól, gyorsan javítsa ki a gép biztonságát rontó egyik szoftvert. A találkozón a Boeing képviselői cáfolták, hogy kizárólag szoftverhiba okozta volna a tragédiát, de megígérték a program kijavítását.

2019. május 15. 17:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Drake vett magának egy Boeing 767-et, és ez lesz a magángépe Amikor annyi pénzed van, hogy már fogalmad sincs, mit csinálj vele. Vagy amikor már fogalmad sincs, hogy mit csinálsz.

Már a balesetek előtt egy évvel tudott gépei hibájáról a Boeing Bűnügyi vizsgálat is kezdődött.
A kutyák és macskák nem élték túl a folyóba csúszott Boeing 737-es balesetét Az összes utast sikerült kimenekíteni Floridában a gépről, de a csomagtér víz alá került.
A problémás Boeing-típus ellenőrei nem végezték el a szükséges képzéseket Úgy kaptak bizonyítványt, hogy nem is értettek hozzá. Káosz az amerikai légiforgalmi hatóságnál.
A Boeing-balesetekben ludas műszer korábban már 216-szor meghibásodott A cég mégse vette komolyan a jelzéseket. Már az is problémás, hogy egyetlen szenzort használtak.

Egymilliárd dolláros bevételkiesésnél tart a Boeing Az idei üzleti tervüket pedig elvetették, fogalmuk sincs, mit hoz az év vége.
Teljesen normális, hogy lángol a repülő - nyugtatták utasaikat a stewardessek Három utas nyitotta ki a vészkijáratot egy lángoló repülőgépen Moszkvában, miután kigyulladt az egyik turbina. A Boeing 737-es hajtóművéből közvetlenül a felszállás előtt csaptak fel a lángok, mely...
20 milliárd dollárnyi amerikai árura vetne ki vámot az EU az Airbus-Boeing háborúban A vámok játékkonzolokon, traktorokon át a repülőgép- és autóalkatrészekig számos amerikai árut érintenének.
Még az idén új fővárost jelölnek ki Indonéziában A 10 milliós Jakarta 30 milliós agglomerációjával együtt teljesen bedugult.
Belehalt a kimerültségbe több száz szavazatszámláló Indonéziában Egy nap alatt 193 millió embernek kellett volna szavaznia.
A nap legfontosabb hírei 2019. április 28. Ami fontos volt: A Fidesz elkezdte hirdetni Bangóné patkányozását Több mint 270-en haltak meg szavazatszámlálás közben Indonéziában Kettős Mercedes-