A Big Bad Wolf is Vampire-játékot készít

Nem csupán a Bloodlines 2 van úton, hanem egy másik Vampire: The Masquerade-játék is - ezúttal a The Council fejlesztőitől. Akárcsak a készítők előző címe, ez is egy narratívára kihegyezett szerepjáték-egyveleg lesz.

2019. május 15. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban Teljesen elszabadult a legújabb internetes őrület.
Több mint 26 millió forintért árulják a világ egyik legritkább videojátékát Egy gyűjtő számára igazi főnyeremény lehet a játék, de jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni.
Star Wars: The Rise of Skywalker - képregény-sorozat vezeti fel a finálét Négy képregényből tudhatjuk meg, mi történt a Star Wars nyolcadik és kilencedik része között, a füzeteken pedig a Marvel szakemberei dolgoznak majd.
Ezek a Russo tesók tervei a Bosszúállók: Végjáték után Nem fog unatkozni a Marvel utáni időszakban sem a rendezőpáros.
Csoportos per fenyegeti a Nintendót a hibás analóg karok miatt Egy ügyvédi iroda úgy gondolja, a Nintendo nem kezeli megfelelően a Switch Joy-Con kontrollerein gyakran jelentkező hibajelenségeket, így csoportos keresetet nyújtottak be az amerikai képviselet ellen.
Előzetest kapott a Snoopy az űrben Újabb AppleTV+-os alkotás reklámozása kezdődött el.

Top hírek:
Itt a The Witcher sorozat első előzetese Eddig főképp csak beszéltünk róla, képeket láttunk, találgattunk, de most végre átélhetjük a Netflix égisze alatt készülő The Witcher sorozat hangulatát, ha csak egy rövid ideig is.
Újdonságok a hétvégére Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.
20 percnyi bemutatót kapott a The Surge 2 Az új rész premierje szeptemberben várható, így arra már nem kell sokat várnunk.
Eszement gyűjtői kiadást kap a Watch Dogs Legion Megérkeztek az első hivatalos információk a Ubisoft alkotásának különböző kiszereléseiről, melyek alapján azok, akik a legdrágább gyűjtői kiadás mellett döntenek, egy koponya maszkos LED koronát kapnak.
Az oroszlánkirály - Hakuna, de nem Matata! Az oroszlánykirály digitális változata sajnos pont azt a kedvességét és aranyosságát veszíti el, amitől a rajzfilm klasszikussá vált. De technológiai demónak tökéletes.
The Walking Dead bejelentések a Comic-Conról A San Diegoban megrendezett 2019-es Comic-Con The Walking Dead paneljében igazán elkényeztették a rajongókat az AMC munkatársai; két új trailer, és egy sejtelmes mozis teaser is napvilágot látott.