Hihetetlen Windows-javítást adott ki a Microsoft

Rendkívüli frissítés érkezett az évek óta nem támogatott Windows XP-hez is egy súlyos sebezhetőség kijavítására.

2019. május 15. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb pro...

Új információk a Windows 10 frissítéséről Tisztázta a Microsoft, hogy mi történik, ha a szeptemberben esedékes Windows 10 frissítés telepítését el akarják halasztani a felhasználók.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot? Túl sok gyakorlati értelme nincs a mi lett volna, ha kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak. Például ha az Android...
Lecsapott a GDPR: kitiltották az Office 365-öt több német iskolából A Microsoft 2018 augusztusában bezárta a németországi adatközpontját, a hesseni adatvédelmi biztos szerint így már nincsenek biztonságban a gyerekek személyes adatai.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.
Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.

Így fest a Gears 5 egyik multis térképe A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajt...
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.
Tündéri újdonság a SwiftKeyben A Microsoft továbbfejlesztett appjával vicces 3D emojikká alakíthatjuk saját magunkat.