Hihetetlen Windows-javítást adott ki a Microsoft

Rendkívüli frissítés érkezett az évek óta nem támogatott Windows XP-hez is egy súlyos sebezhetőség kijavítására.

2019. május 15. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack rendszerével a Fujitsu közvetlenül elérhetővé teszi a felhőszolgáltatásokat az ügyfelek környezetében A PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack integrált rendszerrel a Fujitsu ügyfelei akár a telephelyükön futó feladatoknál élvezhetik a számítási felhő reagálókészség, költségszabályozás és gyors ütemű inn...

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhánytól, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen címtől kell elbúcsúznu...
Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.
Mesterséges intelligencia írja a Word-dokumentumainkat! A Microsoft új eszköze a fogalmazásban és a csoportmunkában is segít.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Frissítést vont vissza a Microsoft Ezúttal egy, az Office csomaghoz kiadott szoftverfolt okozott komoly galibát.

Szárnyakat kap a Chrome böngésző a Windows 10-ben Besegít a Microsoft a fejlesztésben: javul a memóriahasználat.
Két remek funkciót is kap a böngészős Word, de nem használhatja majd mindenki A Microsoft a Build fejlesztői konferencián jelentett be két új funkciót a Word online verziójához: egyik az írást, míg a másik az olvasást segíti majd a felhasználóknak.
Lesz egy kapcsoló a Microsoft új böngészőjében, az Internet Explorerhez vezet majd A Microsoft továbbra sem árulta el, mikor debültál a Chromium-alapú Edge böngésző, de részleteket már bőven hallani róla.
Kikerekednek a Windows 10-ablakok! A felhasználói felület újragondolása jegyében a Microsoft eltünteti a hegyes csücsköket.
Ennek mindenki örülni fog a Windows 10-ben A Microsoft új frissítés-telepítési lehetőséget mutatott be a legújabb tesztváltozatban.
Bizonytalanná vált a Microsoft Store sorsa Az UWP gyakorlatilag halott, ezért a Microsoft száműzheti az appokat a Microsoft Store-ból.