Bemutatkozott a Motorola One Vision

Gyári Android One, 21:9-es kijelző notch helyett kameralyukkal, Samsung rendszerchip, gyorstöltés és korrekt ár. Ez a cég új víziója.

2019. május 15. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Samsung tévéken mutatkozik be az Apple TV app és az Air Play 2 szolgáltatás A 2019-es okostévéken, illetve néhány tavalyi modellen érhetőek el elsőként a világon ezek a szolgáltatások.

Zeiss és Samsung technológiával érkezhet a Sony Xperia 1 Úgy néz ki, hogy többek között Zeiss és Samsung alkatrészekre építette a Sony az Xperia 1 kamerarendszerét.
Podcast: Mi köze a beluga bálnának az iPhone-hoz? És mi az az ehető víz? Az elmúlt egy hétben továbbra is a Samsung Galaxy Foldon volt a mobilipar és a tech sajtó szeme, de kiderült az is, mi köze a beluga bálnáknak az iPhone-okhoz. Többek között ezekkel a hírekkel foglal...
Ilyet mi is tudunk: hamarosan jöhet a Samsung játékletöltési szolgáltatása Ezúttal nem hardverekben, hanem szolgáltatásban mutatná meg a Samsung, hogy mit tud (az Apple ellenében). Nemsokára jöhet a játékstreaming szolgáltatás a Galaxy-eszközök tulajdonosai számára.
64 megapixeles szenzort rak a mobilokba a Samsung Egy 64 és egy 48 megapixeles, okostelefonokba való képkezelő szenzort villantott a Samsung. Már idén lesznek olyan új mobilok, amik ezekre építenek.
Hát, ez egyre jobb... A Samsung hasáb alakú, hajtogatható készülék formatervét védetett le. Tiszta origami.

Rejtély, hogy mikor jön a Samsung Galaxy Fold Nincs hivatalos megjelenési dátum, a felhasználók pedig visszakérhetik az előrendelési összegeket.
Törli az összehajtható telefonra leadott rendeléseket a Samsung, és nem tudni, mikorra lesz "kész" a Galaxy Fold Kedden e-mailben értesítette a leendő vásárlókat a Samsung, hogy a hónap végéig törölni fogják a Galaxy Foldra leadott előrendelést.
Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
Újabb érdekességeket pletykálnak a Galaxy Note 10-ről Az egyik népszerű YouTuber és egy híres szivárogtató együtt árulkodtak a következő Samsung csúcskészülékről.
Megelőzte az Apple-t, így már a Huawei a mobilpiac második legnagyobbja Már a Samsung nyakában liheg a kínai cég.
Kezdődik? Kigyulladt egy 5G-s Galaxy S10 A Samsung idei első csúcstelefonjának 5G-s változata már kapható Dél-Koreában. Aggasztó hír érkezett az egyik készülékről.