Egyedül a Fradi élte túl a vízilabda BL csoportkörét

A továbbjutás már biztos volt, de a Fradi megmutatta, nem véletlenül jut tovább a legjobb nyolc közé.

2019. május 15. 20:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csütörtöki sport: kupadöntőt játszik a Fradi Finn-dán és svéd-osztrák rangadó is lesz.

Jogszerűen adta le a köztévé a Fidesz kampányvideóját az Újpest-Fradi félidejében A Kúria semmissé tette a kiszabott bírságot,
Magyar gólkirállyal erősített a Ferencváros Nagy Bence érkezik a Fradi kézicsapatához.
Meglepetések az NB I. utolsó előtti fordulójában Kiesett a Haladás. Kikapott az Újpest. Volt egy hat- és egy nyolcgólos meccs is. 19:30-kor jön a Fradi-Loki rangadó.
Nagy lépést tett a Fradi egy újabb trófea felé Hatalmasat küzdöttek.
Rangadónak indult, de hatalmas különbséggel nyert a Fradi Érthető, ha ezek után az Érd edzője nagyon elégedetlenül nyilatkozott.

A Tényeket és a köztévét is elkaszálta az NVB a hírműsorban leadott Fidesz-reklám miatt A TV2-t 7,45 millióra, a köztévét 745 ezer forintra büntette az NVB, mert hírműsorban politikai reklámot sugároztak - a Fradi-meccs szünetében az egyperces Híradó fele a Fidesz új kampányvideójáról s...
Petrjak elcseszte a Fradi-ünnepet Ivan Petrjak elrontotta a Fradi ünneplését: a több fizetés miatt a rivális Mol Vidihez igazolt!
A Fradi nyerte az Újpest elleni rangadót, Vidit vert a DVTK. Az NB1 31. fordulójának eredmények és gólszerzői A Fradi nyerte az Újpest elleni rangadót, Vidit vert a DVTK. Az NB1 31. fordulójának eredmények és gólszerzői hir magyar nb1 eredmény panucci szo, ...
120 éves a Ferencvárosi TC, a Fradi A Ferencvárosi TC a 120. születésnapját ünnepelte a kerület Bakáts téri polgármesteri hivatalában, abban a helyiségben, ahol a klubot megalapították.
Gólkirályait ünnepli a 120 éves Fradi Május harmadikán ünnepli 120. születésnapját a Ferencváros. A jeles esemény alkalmából 120 év gólkirályai címmel, időszaki kiállítás nyílt a Fradi-múzeumban.
A volt Fradi-tulaj kiszállna a Premier League-be feljutó csapatából Kevin McCabe üvöltözni akar a Sheffield United meccsein, nem az igazgatói székben ülni.