Mégsem élvez majd diplomáciai mentességet a Nemzetközi Beruházási Bank?

Noha erre az Országgyűlés március elején már áldását adta. Most azonban David B. Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete azt közölte az ATV-vel, megállapodott az Orbán-kormánnyal, az egyesek által az orosz hírszerzés fedőszervének tartott bank nem él e lehetőséggel.

2019. május 16. 9:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milyen projekteket támogat Magyarországon a Nemzetközi Beruházási Bank? Ezt a kérdést tette fel írásban egy ellenzéki képviselő a pénzügyminiszternek, immár másodszorra, miután elsőre visszapattant, ám újrázása sem járt sikerrel. Pedig a válasz a bank honlapján elérhető é...

Az MSZP programot dolgoz ki a magyarországi orosz befolyásolás ellen A szocialisták bírálták a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre költözését.
Németh Szilárdot megihlette Trump és Orbán találkozója Fel is csapott grafikusnak.
Orbán elment, hogy átadjon egy múzeumi háttérépületet, és csak akkor nem kampányolt, amikor azt mondta: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ha képes lett volna rá, az épület azonnal aláírja Orbán Viktor 7 pontját.
Gyurcsány: Ezért kár volt a magyar adófizetők pénzéből Washingtonig utazni Szinte azonnal reagált Orbán és Trump találkozójára a DK elnöke.
Direkt36: Milliárd dolláros üzlet készül Orbán és Trump között Az oknyomozó portál szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy szűk körű előadáson arról beszélt, hogy csillagászati árú fegyverüzlet készül Magyarország és Amerika között, és az energetika...

Orbán barátja egészen meghökkentő lépésre készül Nagy összegű pénzbüntetéssel sújtaná a migránsokat mentő hajók tulajdonosait Matteo Salvini olasz belügyminiszter, aki - mint fogalmazott - az embercsempészet ellen hirdetett még ádázabb harcot.
MSZP: O1GY A párt reagált arra, hogy Orbán nem áll ki a tévévitára.
Amerikai nagykövet: Trump imádná, ha olyan helyzetben lenne, mint Orbán Viktor De nincs - nyilatkozta David Cornstein.
Gyurcsány: Európa sikerének kulcsa népeinek még szorosabb együttműködése A DK elnöke szerint az egyetlen út a sikerhez az az Európai Egyesült Államok ügye.
Megerősítették Trumpék: jövő hétfőn fogadják Orbán Viktort Megerősítette kedd este a Fehér Ház, hogy május 13-án, azaz jövő hétfőn fogadja Donald Trump amerikai elnök Orbán Viktor magyar kormányfőt - írja a Reuters. A Fehér Ház közleménye szerint a...
A CDU elnöke szerint a Fidesz ki fog lépni az Európai Néppártból Annegret Kramp-Karrenbauer azt mondta, Orbán az elmúlt napok viselkedésével és a Salvini-találkozóval világos jelét adta annak, hogy el fogja hagyni az EPP-t.