Így telt Sainz hétvégéje hazai F1-es futamán

Parc Fermé: Így telt Sainz hétvégéje hazai F1-es futamán

2019. május 16. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

McLaren: Nem gátolnánk Alonsót, hogy más csapattal térjen vissza A McLaren a héten bejelentette, hogy a Sainz-Norris párossal folytatja a jövő évben is. Fernando Alonsóval sem szakítottak, de ha a spanyol más csapattal kíván visszatérni, nyugodtan megteheti.

Kicsit másképp reagált a McLaren-szerződésre Norris és Sainz Parc Fermé: Kicsit másképp reagált a McLaren-szerződésre Norris és Sainz
Bejelentette 2020-as versenyzőit a McLaren Néhány nappal a silverstone-i hazai versenyük előtt a wokingiak hivatalosan is megerősítették, hogy jövőre is a Carlos Sainz, Lando Norris párossal állnak rajthoz az F1-ben.
Sainz is jelen volt Goodwoodban, ahol 50 éves gépszörnyet hajtott meg Parc Fermé: Sainz is jelen volt Goodwoodban, ahol 50 éves gépszörnyet hajtott meg
McLaren: Köszönettel tartozunk Alonsónak és Vandoorne-nak is Bár már nincsenek a csapatnál, a McLaren újdonsült csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint az istálló hálával tartozik Sainz és Norris elődjeinek, Fernando Alonsónak és Stoffel Vandoorne-nak is, hogy most...
Az év egyik legjobb Forma-1-es teljesítményét nem is mutatta a tévé A McLaren egyre jobban szerepel, Carlos Sainz egyenesen zseniálisan szerepelt az Osztrák Nagydíjon.

Sainz goromba volt, bocsánatot kért Nagyon rossz napja volt szombaton, de aztán vasárnap új emberré vált és saját magát is meglepte, hogy milyen pokolian gyors volt a McLarennel. Mondhatnánk, hogy már megint.
Sainz, Hülkenberg és Albon máris büntetést kaptak Parc Fermé: Sainz, Hülkenberg és Albon máris büntetést kaptak
Sainz maga is meglepődött azon, hogy milyen rést talált Verstappen mellett Parc Fermé: Sainz maga is meglepődött azon, hogy milyen rést talált Verstappen mellett
Sainz: Mi vagyunk a negyedik erő Helyszínen lévő kollégánknak nyilatkozott Carlos Sainz a Francia Nagydíj leintését követően. Pazar hétvégét zárt a McLaren, a spanyol szerint pedig egyértelműen ők voltak a negyedik erő.
Sainz: Ha lesz nap, mikor oda kell figyelnünk egymásra... A McLaren rég nem látott teljesítménnyel rukkolt elő a Francia Nagydíj időmérő edzésén, miután Lando Norris az ötödik, Carlos Sainz pedig a hatodik helyet szerezte meg. Senki sem számított erre.
Egy fogadást, vagy a telefonját vesztette el Carlos Sainz? Parc Fermé: Egy fogadást, vagy a telefonját vesztette el Carlos Sainz?