Így telt Sainz hétvégéje hazai F1-es futamán

Parc Fermé: Így telt Sainz hétvégéje hazai F1-es futamán

2019. május 16. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tetszett a Trónok harca fináléja? Carlos Sainz megmondja a tutit! Parc Fermé: Tetszett a Trónok harca fináléja? Carlos Sainz megmondja a tutit!

Riválisaik szerint a Ferrarié a legjobb motor Carlos Sainz és Pierre Gasly is örülhet, hiszen elmondásuk szerint a Renault és a Honda erőforrása is hatalmasat fejlődött 2018 óta. Mindkettőjük szerint az olaszok motorja lehet a mérce a többieknek.
Sainz: Elveszíthetjük az F1 drukkereit Carlos Sainz szerint nem tesz jót az F1-nek a Mercedes dominanciája. Év eleje óta nincs kihívója a német gárdának: háromszor Hamilton, kétszer pedig Bottas nyert az eddigi futamokon.
Most Carlos Sainz a soros - ki más mutatná meg nekünk a spanyol pályát? Parc Fermé: Most Carlos Sainz a soros - ki más mutatná meg nekünk a spanyol pályát?
Sainz: Barcelonában derül ki a valós sorrend A McLarenhez Fernando Alonso helyére érkező Carlos Sainz szezonja nem indult zökkenőmentesen a wokingiakkal, de Barcelonában szerinte a feje tetejére állhat a világ és előrébb léphet a csapat.
Sainz már érti, mitől jó a McLaren A spanyol F1-esnek tavaly még fejfájást okoztak a McLaren autójának erősségei, mostanra viszont ennek összes előnyét kiélvezi. Úgy érzi, idén minden futamon pontot szerezhetnek.

Sainz: A Mercedeshez kell mérni magunkat Carlos Sainz, a McLaren pilótája elmondta, hogy csapata nem a középmezőnyhöz méri magát, hanem a Ferrarihoz és a Mercedeshez, hozzájuk képest ugyanis minden téren javulniuk kell.
McLaren-pilóták: Kevesebb előzést hozhat az új safety car-szabály Kevésbé izgalmas újrarajtokra számít a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon Lando Norris és Carlos Sainz, melyért az idei szezonra módosított, biztonsági autós fázisokat érintő reguláját okolják.
Sainz imádja a McLaren végsebességét Carlos Sainz szerint a McLaren 2019-es szezonkezdésében az egyik legpozitívabb dolog az, hogy mennyire jó az autó végsebessége egyenesekben. Szerinte nagyon rég volt ilyen versenyképes a csapat.
Sainz a nyaka mellett a hangszálait is erősíti az edzésen Parc Fermé: Sainz a nyaka mellett a hangszálait is erősíti az edzésen
Sainz együttérez Mick Schumacherrel A McLaren F1-es pilótája pontosan tudja, milyen egy többszörös világbajnok fiaként karriert építgetni, de a spanyol szerint a nagyobb médiaérdeklődés még akár előnyökkel is járhat.
Videó a magyar rali egyik aranykoráról Parc Fermé: Videó a magyar rali egyik aranykoráról