Tom tom tom torotom-tom (morajos, halk, halotti hang)

Uj Péter, az Index korszakos főszerkesztőjének írása a lap huszadik születésnapjára.

2019. május 16. 9:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Most éppen az OTP ütötte a hazai börzét A BUX index 206,71 pontos 40 291,35 ponton zárt.

Kimaradt jelenetek az Index videóiból Pár éve elkezdtük gyűjteni a kínos interjúkat, a rossz felkonfokat és minden hasonló bakit, az Index 20. születésnapja alkalmából pedig kiválogattuk a legjobb, soha nem látott jeleneteket.
Pocsék napot zártak az amerikai tőzsdék Több százalékos gyengüléssel zártak a főbb tengerentúli tőzsdeindexek hétfőn az amerikai-kínai kereskedelmi háború elmérgesedésének hírére. A Dow és az S&P 500 index egyaránt közel 2,5 százalékkal....
Az AC/DC és Terence Hill flippere is ott lesz az Index születésnapján - Négy játékkal érkezik a Flippermúzeum az Index 20-ra A Flippermúzeum négy géppel érkezik majd az Index huszadik születésnapjára.
Ragyogó időben futják körbe a Balatont, szenvedés az emelkedő - Fut az Index Rekord sokan, a tavalyi 11 ezer után már több mint 13 ezren futnak, kövesse velünk percről percre.
Több mint 13 ezren futnak hétvégén a Balaton körül 221 kilométert kell lefutni, az Index is rajthoz áll az NN Ultrabalatonon. Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a versenyt.

Megírta az Internet szubjektíve Index-történet, első tíz év Hogy történhetett, hogy egy csapat IRC-n nevelkedett hülyegyerek, plusz egy rocksztár státuszú főszerkesztő megcsinálta a lapot, amit most is olvas? Az Index 20 éves születésnapjához közeledve nem rej...
Itt az Index nagy telefonhatározója Nehéz logikát találni a mobilgyártók névadási szokásaiban, pláne a reklámokban - de most segítünk tájékozódni az okostelefonos dzsungelben.
Lefelé fordult a DAX Gyengülő hullám indult a német index árfolyamában.
Trendet tört le a BUX A MOL vezette a hazai index esését pénteken.
Zappe Gáborra emlékezünk Az április 6-án tragikus hirtelenséggel meghalt Zappe Gábort, az Index egykor főszerkesztő-helyettesét szombaton búcsúztatják. Rá emlékeznek volt kollégái is.
A végére sem fékezett Amerika Majdnem 200 pontos pluszban zárta a napot a Dow Jones index, melynek értéke egész nap alig változott. A végére sem sok negatívum maradt 2019.05.03 22:03A Dow-komponensek között alig volt gyenge...