Itt a lista: ezen a 63 magyarországi településen kapcsolnak be ingyenes wifit

Az Európai Bizottság kihirdette a második idén áprilisi WiFi4EU pályázati felhívás eredményét. A több mint 10 ezer pályázó közül a Bizottság 3400 települést választott ki és részesít WiFi4EU-utalványban.

2019. május 16. 12:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cseh Katalin: Az európai adófizetők nem kutyafitneszre meg kisvasútra adják a pénzt A Momentum azt szeretné elérni, hogy az uniós pénzeket ne ellopják, hanem elköltsék, és ehhez az Európai Bizottság segítségét kérnék. Sőt, a bizottság elnökét is közvetlenül választatnák. Listavezetői...

Alsónémedi, Szeged, Veresegyház - Újabb 63 település nyert ingyenes wifit az EU-tól Az Európai Bizottság kihirdette a második - idén áprilisi - WiFi4EU pályázati felhívás eredményét. A több mint 10 ezer pályázó közül a Bizottság 3400 települést választott ki és részesít...
Az Európai Bizottság nem hogy nem támadja, de még üdvözli is a babaváró támogatást Pedig a kormány azt hirdeti, hogy támadják.
A legrosszabbra készül az EU Trump részéről Donald Trump amerikai elnök meghosszabbíthatja az Európai Unió (EU) járműiparát sújtó védővámokról szóló döntés meghozatalára eredetileg május 18-án kijelölt határidőt - mondta az Európai Bizottság...
Hollik: Ha Brüsszel tagadja az egyeztetések tényét, a kormány kész nyilvánosságra hozni a jegyzőkönyvet A kormány szerint az Európai Bizottság hiába próbálja tagadni, hogy támadja a babaváró támogatást.
A kormány azt terjeszti, hogy Brüsszel támadja a babaváró támogatást Az Európai Bizottság szerint szó sincs ilyenről.

Republikánus és demokrata szenátorok közös levélben szólítják fel Trumpot, hogy kérje számon Orbánon a demokrácia leépítését A külügyi bizottság vezető tagjait a jogállam szétverése mellett az orosz befolyás aggasztja.
Árnyékkampányt folytat a Brexit-főtárgyaló Barnier Michel Barnier az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója is indulhat az európai bizottsági elnöki posztért.
Európai regiszter tagja lett a Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) fennállása óta először lett tagja a Minőségbiztosítási Szervezetek Európai Regiszterének (EQAR)
Komoly büntetést kapott a Milan sztárja Nem kegyelmezett a fegyelmi bizottság.
Ránézhet Brüsszel az "Apple adóra" Márciusban panaszolta be a Spotify az Apple-t versenyellenesnek mondott tranzakciós díjai miatt, és az Európai Bizottság kész vizsgálatot indítani.
Nőtt a moszkvai kényszerleszállás halálos áldozatainak száma Negyvenegy ember halt meg az Aeroflot SSJ-100-as utasszállító gépének moszkvai kényszerleszállása során - közölte vasárnap este a kiemelt fontosságú balesetek és bűnügyek esetében eljáró orosz Nyo...