Jogerősen vesztett a nemzeti konzultáció miatt perelő Ahmed H.

Azért akart elégtételt, mert még nem volt ellene jogerős ítélet, amikor azt híresztelte róla a kormány, hogy elítélték.

2019. május 16. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jogerősen is elbukta Ahmed H. a Rogán-vezette minisztérium elleni pert Az őt név szerint említő nemzeti konzultáció miatt perelt jó hírnév megsértése miatt.

Még mindig nem tudnak mit kezdeni Ahmed H.-val Továbbra se tudják hova kiutasítani a terrorcselekményért elítélt férfit.
Több ponton összefonódik az ENSZ és a Soros-alapítvány Az ENSZ megsérti hazánk szuverenitását és túllépi hatáskörét azzal, hogy egyik jogi biztosa a terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. mellé áll — jelentette ki lapunknak az Alapjogokért K...

Bakondi Soros-megbízottat sejt az ENSZ-ben A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ENSZ egyik funkcionáriusa semmibe veszi a magyar bíróságot és a magyar jogállamot, amikor az Ahmed H
Szijjártó: Az ENSZ sokkoló támadást indított Magyarország ellen Kiakadt a magyar külügyminiszter, mert az ENSZ emberi jogi biztosa eljárást kezdeményezne Magyarország ellen az Ahmed H.-val kapcsolatos magyarországi bánásmóddal kapcsolatban".
Újabb pert vesztett a Lokál és a Pesti Srácok Ezúttal azt állították valótlanul, hogy a Helsinki Bizottság jogi segítséget nyújtott a terrorizmusért elítélt Ahmed H.-nak.