Armstrong: Semmit nem változtatnék a doppingoláson

A hét Tour-győzelmétől megfosztott bringás szerint csak azt tette, ami a győzelemhez kellett.

2019. május 24. 20:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ma kiderül, ki lesz Wimbledon királynője Aki nem az amerikai Serena Williams és a román Simona Halep döntőjét szeretné nézni, annak egyebek között ott a Tour de France, és a koreai vizes világbajnokság.

Szupersprint döntött a Tour de France leghosszabb szakaszának végén A győztes Dylan Groenewegen 73 km/h-val száguldott a hajrában. Sagan Merckx-t fogta be.
Elszúrták a Tour de France szakaszgyőztesének örömét Nagy nehezen elsőként ért célba a hegyi befutónál, erre nem hagyták rendesen ünnepelni.
A Tour de France ötödik szakasza - 2019
Kettétört a Tour-versenyző bringája a csúnya bukásban Asgreen egy járdaszigetnek hajtott neki. A dán versenyző később kórházba került.
Senki nem bírta a pezsgővidéken Alaphilippe őrült száguldását A franciák nagy napja: győzelem és sárga trikó a Tour de France-on.

Tour: a sárga trikós csapata sokkoló idővel nyerte az időfutamot A Jumbo-Visma nyerte a 2. etapot. A címvédő Thomas klubja 20 másodpercet kapott.
Élete első Grand Tour-szakaszgyőzelmét a Tour de France-on szerezte Megúszta a hatalmas bukást és lehajrázta közvetlen riválisát a Tour első napján a holland bringás.
Tour de France 2019
Idén is a Skoda a Tour de France főtámogatója Idén immár 16. alkalommal támogatja a Skoda főszponzorként és járműpartnerként a Tour de France viadalát, s összesen 250 gépkocsit bocsát a verseny vezetősége és szervezői rendelkezésére. Ezek élén já...
Újabb esélyes hullott ki a Tour rajtja előtt A tavaly előtti Giro-győztes formán kívül van.
Újabb klasszis esett ki a Tour de France mezőnyéből Hallgatnia kell a testére.